NAJVIŠE Novosađana i njihovih gostiju ispratiće staru i dočekati novu godinu na Trgu slobode, uz sjajan muzički program. Za nezaboravan provod pobrinuće se mladi beogradski sastav "Artan Lili", kao uvertira Bajagi i "Instruktorima" za sam doček nove godine i čas posle ponoći uz Mahmuta Orhana, planetarno popularnog di-džeja iz Turske.
Na centralnom gradskom trgu, tradicionalno je vesela praznična atmosfera i odlična žurka za muziku i đuskanje, razmena dobrih vibracija i pozitivne energije koju u ritmu pravi dve-tri desetine hiljada raspoloženih, uglavnom mladih ljudi.

Takođe, veliki broj žitelja Srpske Atine opredelio se za doček u nekom od hotela, restorana ili klubova, a sve su popularnije žurke na salašima, čardama i splavovima, uz bogatu trpezu i, naravno, odličan muzički program. Takođe, tu je i "stari" dobri doček pred televizorom sa komšijama i kumovima uz domaće špecije na stolu.

Tako će u hotelu "Novi Sad" za najluđu noć svirati čuveni tamburaši "Romansa" uz hitmejkera, pevača Đorđa Čavića, dok će u kafe-restoranu "Beza" kraj "Štranda" nastupiti tamburaški orkestar "Fantast" i gitarista Gavana, a u restoranu "Paša" u Dunavskom parku, kraj "Ledene šume", takođe tamburaški orkestri dok će u restoranu "Kubo" na Sunčanom keju ljubitelje latino zvuka zabavljati orkestar Aleksandra Dujina...

U brojnim pabovima u Ulici Laze Telečkog nastupaće di-džejevi i nekoliko bendova, Dom kulture rezervisan je za ljubitelje densa uz di-džeja Dašonija, kao i na brodu "Cepelin" gde će u dnevnoj varijanti nastupiti bend "Amajlija" sa pevačem Čombetom. U hotelu "Šeraton" novogodišnja noć proteći će uz vokal Ane Kokić, u hotelu "Prezident" uz "Plej bend", u restoranu "Gimi" pevaće pop diva Tanja Banjanin.

Cene dočeka su od 1.000 dinara, uz konzumaciju, pa čak i do 10.000 dinara u nekim od ekskluzivnijih restorana i klubova. U proseku, provod za najluđu noć koštaće u takvoj varijanti od 2.000 - 3.000 do 5.000 - 6.000 dinara po osobi, a u nju su uračunato hrana i piće i, naravno, bogat zabavni i muzički program. Zanimljivo je da pojedini ugostitelji nude i poseban, posni meni za goste.

ŽURKE, KLIZALIŠTE...

NOVI Sad je veoma zanimljiva i privlačna destinacija kada se proslavlja Nova godina, a tome doprinose posebne, dnevne žurke koje se održavaju po kafićima i restoranima tokom celog dana širom grada. Izvesno je da će za najmlađe centar dešavanja biti zimski zabavni park "Ledena šuma", u Dunavskom parku, gde su zanimljive animacije i zabavni sadržaji, kao i originalno klizalište.