НАОШТРИЛИ су се фудбалери Малатије да покажу зубе црно-белима пред својим навијачима, па везиста Чалале чак "пумпа" самопоуздање причом да ће госте испратити са четири лопте у мрежи. Та врста оптимизма би требало да представља додатну мотивацију за фудбалере Партизана, о чему говоре и речи десног бека Немање Милетића.


- Читао сам да поједини њихови играчи изјављују како ће нам дати четири гола, а терен је тај на којем ће морати те најаве да остваре. Напашће нас сигурно у првих 20 минута, а ја сам уверен да ћемо доказати да смо боља екипа. Морамо да играмо паметно, не смемо превише да се повучемо, а напред имамо играче који на индивидуални квалитет могу да реше утакмицу. Мислим да би наш један гол требало да реши питање победника - сматра поуздани дефанзивац.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сума пред Малатију: Спремни смо за "рат"


Чврстина црно-белих ће, као и много пута раније, зависити од издања Саше Здјелара.


- Биће ова утакмица много тежа него у Београду. Они играју одлично код кућие и даље мислим да су врло квалитетна екипа. Надам се отвореном мечу са много шанси, као и да ћемо ми неке искористити.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КУЋА ФУДБАЛА И НЕПРАВДЕ: Партизан експресно кажњен, УЕФА не гледа све истим очима


Размишљање да би Партизан рутински требало да заврши посао стиже до свлачионице, али не успева да уђе кроз врата.


- Можда људи мисле да ће бити лако, али 3:1 није завршен посао. Да смо искористили још неке шансе у првом мечу, можда бисмо сада другачије причали. Мораћемо да будемо и бољи него у Београду. Не мислим да би наш један гол све решио, али би значајно олакшао - завршио је Здјелар.