Nobelovac Lik Montanje preko „Novosti“ stupio u kontakt sa Novakom: Fasciniran sam Đokovićem i Teslom!

G. Čvorović

04. 05. 2020. u 22:10

Upravo Đokoviću pišem pismo, hoću sa njim da osnujem institut, što bi moglo mnogo da pomogne medicini. Ja verujem u snagu elektromagnetnih talasa – kaže čuveni francuski dobitnik Nobelove nagrade

Нобеловац Лик Монтање преко „Новости“ ступио у контакт са Новаком: Фасциниран сам Ђоковићем и Теслом!

Lik Montanje Foto: EPA

OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" - PARIZ

ČUVENI francuski nobelovac Lik Montanje otkriva za "Novosti" da je, uz Novaka Đokovića, veliki obožavalac i Nikole Tesle. Želeo bi da u svojim daljim istraživanjima uz sebe udruži ova izuzetna imena.

Zahvaljujući našem listu, dobitnik Nobelove nagrade, koji je pronašao virus side, i najbolji svetski teniser stupili su u kontakt. Podsetimo, Montanje je u nedavnom ekskluzivnom intervjuu za "Novosti", posvećenom epidemiji virusa korona, izrazio želju da uspostavi vezu sa Đokovićem, ističući da imaju bliske ideje zdravog života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Marko

05.05.2020. 02:11

Tokom 70 godine, jedan francuski naucnik, doktor "Antoine Priore", italijanskog poreklom je preko "elektromagnetnih talasa" stvorio masinu koja leci od raka bez ikakve negativne efekti po telom, naravno masinu je morao da unisti radi problemima sa naucnicima i "Big Pharma". Nista novo i ne cudi me sto se ovaj poznati svetski strucnjak je fasciniran Nikole Tesle.

Radojko

05.05.2020. 18:34

Taj susret mora da se organizuje u prisustvu naseg predsednika jer Nole je nas dobar i naivan za sve ce dati pare, a nobelovac je mudar i prepreden mozda ima dobre namere ali treba proveriti. Samo nas predsednik moze da pomogne Noletu da pravilno ulozi u spas covecanstva.