Šaponjić platio ceh zbog druženja sa Jovićem: Luka i Sofija naveli na greh mladog Srbina, Atletiko Madrid ga žestoko kaznio

Novosti online

10. 06. 2020. u 15:31

Шапоњић платио цех због дружења са Јовићем: Лука и Софија навели на грех младог Србина, Атлетико Мадрид га жестоко казнио

Ivan Šaponjić i Luka Jović

Sa Jovićem i Šaponjićem se u bazenu našao i Nemanja Maksimović, vezni fudbaler Hetafea, čiji klub se još nije oglasio, ali je sasvim izvesno da će dobiti identičnu meru

Nije Luka Jović jedini prestupnik na Pirinejima. Još jedan srpski fudbaler pojavio se na naslovnim stranama španskih medija. Sada je reč o Ivanu Šaponjiću, fudbaleru Atletiko Madrida. Naime, “jorgandžije” su suspendovale bivšeg napadača Partizana i udaljili ga iz prvog tima, jer je prekršio mere socijalne distance. A u celu priču je uvučen i organizator događaja Luka Jović.

“Nova. rs” prenosi da je Šaponjić snimljen u bazenu sa Jovićem, a taj video je na društvene mreže postavila nevenčana supruga napadača Reala – Sofija Milošević.

Taj snimak je upravi Atletika poslužio kao dokazni materijal zbog čega je mladi fudbaler udaljen sa treninga i moraće samostalno da održava formu. Njemu će biti dozvoljen povratak u grupu tek pošto bude ponovo testiran i ukoliko test na virus koronabude negativan.

Sa Jovićem i Šaponjićem se u bazenu našao i Nemanja Maksimović, vezni fudbaler Hetafea, čiji klub se još nije oglasio, ali je sasvim izvesno da će dobiti identičnu meru, pošto se radi o kršenju zvaničnog protokola koji je objavila La Liga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

SRBA

10.06.2020. 16:31

Mani se dete te propalice. Sebi je unistio karijeru i u klubu i u reprezentaciji svojim nonsarlantnim ponasanjem pa ce i tebe uvuci u to.