Novosti saznaju: Kokeza na Infektivnoj klinici, zaražen virusom korona

V.N.

13. 03. 2020. u 20:21

Новости сазнају: Кокеза на Инфективној клиници, заражен вирусом корона
Predsednik FSS Slaviša Kokeza primljen je na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije zbog korona virusa, koji je potvrđen u njegovom slučaju

Predsednik FSS Slaviša Kokeza primljen je na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije zbog korona virusa, koji je potvrđen.

Prvi čovek srpske kuće fudbala se nalazi u stabilnom stanju i ima nisku temperaturu.

Ranije danas iz Fiorentine su objavili da je srpski reprezentativac Dušan Vlahović pozitivan na virus korona i da se nalazi na kućnom lečenju.

Pre nekadašnjeg napadača Partizana na Apeninima ista stvar je zadesila Danijelea Ruganija, Manola Gabiadinija, kao i Paula Dibalu. I poslednja informacija četvorka iz Sampdorije Omar Koli,Albin Ekdal, MortenTorsbi i Antonino La Gumina su zaraženi virusom korona, koji je sve više uzeo maha i među sportistima i sportskim radnicima.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

zoki

13.03.2020. 21:33

Kakav smo mi to postali narod, da va vest da je covek, Srbin oboleo od korone i to neki podrzavaju.Bitni su nam rijaliti,Baka prase i takvi kreteni ,a bolest jendog coveka ili ljudi je razlog za toliku mrznju i sprdnju.A posle cemo svi slaviti slave i biti veliki ljudi.Ovo je dno dna.