KARNEVAL u Riju ili fudbal? Ako pitate Nejmara, za njega nema dileme. Nije je bilo nijednom od 2015. do ovog februara, a kako sada stvari stoje, brazilski as neće ni ove zime propustiti spektakl u rodnoj zemlji. O čemu se radi? Crveni karton, preciznije drugi žuti, koji je Nejmar zaradio u nedelju uveče u meču protiv Bordoa, mnogobrojni francuski tabloidi su predstavili kao Nejmarovu želju da izbegne klupske obaveze i "skokne" do Brazila.


Da podsetimo, Nejmar je poslednji put preskočio spektakl u Brazilu 2014. zbog profesionalnih obaveza, a od tada je svake zime uspevao da pronađe način da se izvuče i da otputuje u Rio. U februaru 2015. i 2016. opravdanje su mu bile suspenzije. Naredne godine je imao problema sa mišićima, a 2018. je bio van terena punih 16 utakmica, da bi pre godinu dana sa longetom na nozi uživao u slavlju na ulicama Rija.


PROČITAJTE JOŠ: U Parizu radi ko šta hoće: Tuhel šokiran zbog žurke posle Dortmunda, Markinjos ne vidi problem u tome (VIDEO)


Besmislen, nameran start u nadoknadi meča sa Bordoom ukazuje na to da bi uskoro ponovo mogao da bude deo karnevalske atmosfere u Rio de Žaneiru.