Lukaku o omiljenim trenerima: Murinjo bi sa Junajtedom imao više uspeha da je bilo po njegovom

Tanjug

petak, 24. 01. 2020. u 10:31

Лукаку о омиљеним тренерима: Мурињо би са Јунајтедом имао више успеха да је било по његовом

Tijeri Anri i Romelu Lukaku AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Mislim da su Roberto Martines, Ronald Koeman i sada Antonio Konte izvukli iz mene ono najbolje, rekao je Belgijanac

Fudbaler Intera Romelu Lukaku rekao je danas da bi Žoze Morinjo napravio mnogo veći uspeh s Mančester junajtedom da je u timu imao igrače koje je tražio. Lukaku se osvrnuo na trenere s kojima je sarađivao tokom svoje karijere i nekima izrazio posebnu zahvalnost.


"Mislim da su Roberto Martines, Ronald Koeman i sada Antonio Konte izvukli iz mene ono najbolje. Takođe, mislim da bi Murinjo, da je imao igrače koje je želeo, napravio mnogo veći uspeh od onoga što smo uradili. To su menadžeri koje ću uvek poštovati", rekao je Lukaku, prenosi Goal.com.


Belgijski napadač rekao je i da nikada nije imao sukob ni sa jednim trenerom s kojim je sarađivao.


"Na kraju dana, ja sam vrlo otvoren čovek i kao fudbaler moram da radim ono što menadžer traži od mene. Nikada nisam imao problem ni sa kim od njih i mislim da to pokazuje moju profesionalnost i spremnost za rad", kazao je Lukaku.


On je rekao da je odluku o odlasku iz Mančester junajteda doneo odavno jer je smatrao da je vreme da promeni sredinu.


"Odlučio sam to još u martu, otišao sam u kanceariju kod menadžera i rekao da je vreme da nađem novi klub. Nisam igrao i mislio sam da je za obe strane bolje da odem. Mislim da sam doneo pravu odluku, jer je Junajted pravio prostora za mlađe igrače, pa mislim da je ovo dobitna kombinacija za sve nas", rekao je Lukaku.