ŽELjA joj se ispunila u pravom trenutku. Dea Đurđević, poznata voditeljka TV Pink, bila je večeras na stadionu „Rajko Mitić“ i u dresu voljenog kluba strasno navijala za svoju Crvenu zvezdu, da pobedi i osvoji titulu prvaka Srbije. Kada je Milan Pavkov postigao pobedonosni gol i ona je skočila od sreće. Dea se uspešno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživela 7. februara. Utakmicu je večeras gledala u društvu Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda.

- Proslavili smotitulu na Marakani! Dea Đurđević je navijala sa nama. Kada sam je posetio u bolnici posle saobraćajne nesreće rekla mi je “obećaj mi da ćemo da idemo na Zvezdinu utakmicu”. Obećao sam. Danas je, hvala Bogu, obećanje ispunjeno – napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Crveno-beli su kao dobri domaćini ugostili veliku zvezdašicu, tom prilikom je predsednik kluba Svetozar Mijailović uručio Dei prigodne poklone.

RADONjIĆ STIGAO NA SLAVLjE
NA šampionsko slavlje stigao je i Nemanja Radonjić. Brz na terenu i van njega, bivši Zvezdin napadač ekspresno je doputovao iz Francuske, gde je u subotu imao utakmicu sa svojim sadašnjim klubom Marseljom. Na „Marakani“ je dočekan ovacijama, želja navijača je da se hitri Radonja na kraju sezone vrati u Zvezdu kojoj je letos i te kako pomogao da se domogne Lige šampiona. Malo je realno, ali nada postoji...