Konačno potpisan zapisnik Sudijske komisije FSS o greškama arbitara na večitom derbiju

N. Iljukić

08. 03. 2016. u 08:01

Kako "Novosti" saznaju svojeručni potpisi petorice članova koji su izostali prošlog četvrtka su se pojavili na zapisniku sa sastanka dan kasnije

Коначно потписан записник Судијске комисије ФСС о грешкама арбитара на вечитом дербију

FSS Foto: Ahiva VN

FAMOZNI zapisnik sa poslednjeg sastanka Sudijske komisije FSS na kojoj se odlučivalo o greškama arbitara na 150. večitom derbiju je - potpisan!

Kako "Novosti" saznaju svojeručni potpisi petorice članova koji su izostali prošlog četvrtka, ipak su se pojavili na zapisniku sa sastanka dan kasnije i to na insistiranje članova Izvršnog odbora koji je održan u Staroj Pazovi.

Predsednik komisije Zoran Petrović i članovi Đorđe Žutić, Dušan Mrakić, Dragan Radulović i Mirko Simić su ipak stavili potpise na izveštaj po kojem je glavni sudija večitog derbija Vlado Glođović zadovoljavajuće obavio svoj posao pre dve nedelje na stadionu Partizana.

Po istom izveštaju, pomoćni arbitar Nemanja Petrović je pogrešio što je u 47. minutu neopravdano signalizirao ofsajd veziste crno-belih Nemanje Mihajlovića. Pod pritiskom IO FSS zapisnik je potpisan u petak, ali to nije sprečilo vrh FSS da istumba celu Sudijsku komisiju u kojoj sada Đorđe Žutić umesto Dušana Mrakića analizira suđenje u Superligi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Admin

08.03.2016. 08:43

Потписи би били и пре... Настао је проблем, када је нестало мастила, довољно за свачије прсте.