FK Partizan: U nedelju o Jovičiću i Popoviću

M.B.

05. 12. 2014. u 20:34

Mnogo toga moglo bi da bude jasnije posle nedeljnog sastanka Upravnog odbora u Humskoj, a po završetku sednice biće poznato i da li će doći do pomeranja termina Skupštine za dan ili dva

IZBOR između dva kandidata ili više opcija? Tročasovni sastanak Sekretarijata Partizana u četvrtak uveče doneo je imena Mileta Jovičića i Zorana Popovića kao kandidata za predsednika crno-belih što predstavlja samo prvi korak ka glasanju zakazanom za 16. decembra.

Opozicija se još nije oglašavala što naravno ne znači da se to neće dogoditi na sastanku najvišeg klupskog tela jer kandidat može da bude svaki član Skupštine koga predloži neko od delegata na sednici.

Isto tako izvesno je da ni predstavljanje dve kandidature iz aktuelne klupske vrhuške ne moraju da znače da će i Jovičić i Popović trčati trku za predsednika kluba.

Mnogo toga moglo bi da bude jasnije posle nedeljnog sastanka Upravnog odbora u Humskoj, a po završetku sednice biće poznato i da li će doći do pomeranja termina Skupštine za dan ili dva. Razlog leži u činjenici da će Skupština početi da dobija nove delegate kroz kandidacione zborove tek od ponedeljka, a već od utorka bi svi delegati trebalo da budu upoznati sa dnevnim redom Skupštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

misa tumbas

06.12.2014. 00:51

Čime je zaslužio Jovicic da se kandiduje za Predsednika FKP? Igračkom karijerom? Jak biznismen? Ljudi ova država je okrenuta naopacke.