Viktorija iz Smedereva najbolja: Završeno internet-takmičenje “Kaliopi fan art”

M. Ć.

četvrtak, 04. 06. 2020. u 23:26

Викторија из Смедерева најбоља: Завршено интернет-такмичење “Калиопи фан арт”

Bubnjarka Viktorija Milošević, Foto Jutjub printskrin

Posle tri meseca, završeno je kreativno internet-takmičenje “Kaliopi fan art”, koje je organizovala popularna makedonska pevačica Kaliopi Bukle

POSLE tri meseca, završeno je kreativno internet-takmičenje “Kaliopi fan art”, koje je organizovala popularna makedonska pevačica Kaliopi Bukle, zajedno sa svojim timom. Glavnu nagradu, gran-pri, osvojila je Viktorija Milošević, bubnjarka iz Smedereva, koja je pošteno otprašila evrovizijski hit “Crno i belo”, a kao nagradu dobija vikend u Severnoj Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim su odabrani finalisti koji su se takmičili za brojne nagrade u nekoliko kategorija. Pored nagrada publike, priznanja je dodelio i stručni žiri, i to za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obeležili ovo takmičenje na svoj način. Nagrade su u širokom rasponu - onlajn časovi pevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom spotu, izrada idejnog rešenja za omot njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, poseta muzičkoj radionici, poseta Kaliopi najmlađim dobitnicima u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom.

Kaliopi veruje da je, višeslojnim činom međusobnog poštovanja i ljubavi prema muzici i umetnosti generalno uspela da prenese poruku i veliku životnu motivaciju da je najvažnija stvar verovanje u sebe i svoje snove.

- Napravila sam ovo da ostanem u kontaktu sa svojom publikom, i da joj dam svetlost u vreme opšte krize - ističe pevačica. - Istovremeno, kroz ovaj projekat moji fanovi su mogli da pokažu svoje kreativne veštine i talente. Iako smo udaljeni, cilj mi je bio da nas muzika ponovo spoji i ujedini. Čestitke od sveg srca svim učesnicima, nagrađenima, kao i mom timu, koji je neumorno radio na ovom projektu.