Jednu stvar o Šabanu niko nije znao: Potresna ispovest Gordane Šaulić

Novosti online

21. 02. 2020. u 11:29

Posle godinu dana od smrti supruga, Gordana je progovorila o najtežoj godini u životu

Једну ствар о Шабану нико није знао: Потресна исповест Гордане Шаулић

Foto: K. Mihajlović

Vest o stravičnoj nesreći u kojoj je život izgubio kralj narodne muzike Šaban Šaulić potresla je ceo region.

Gordana Šaulić, posle godinu dana od smrti supruga, progovorila je o najtežoj godini u životu i otkrila kako joj protiču dani bez čoveka s kojim je živela više od 40 godina.


- Ustala sam pre njega, probudila ga, on je sišao u dnevnu sobu, doručkovao je i popio kafu i čitao novine, to su bili njegovi rituali. Ja sam za to vreme još jednom proveravala da li je sve spakovao, pripremila mu šta će tog dana da obuče, podsetila sam ga da ponese lekove i cigarete. Sedeli smo i razgovarali o planovima za naredni period. Sve je bilo kao mnogo puta ranije. Poljubili smo se, ispratila sam ga i poslednja slika koju imam zaleđenu u sećanju je kako stavlja kačket i izlazi na kapiju kuće.

Goca je otkrila u kojim trenucima joj suprug najviše nedostaje.


- Ne postoji trenutak u kome mi ne nedostaje. Ja sam se, inače, tokom ovih godinu dana potpuno povukla, nigde ne idem, tako da se nisu ni desili neki veliki događaji koje bih posebno imala želju da podelim sa njim. Kako ću se osećati što nije pored mene u danima koji predstoje, kada mi život bude donosio i neke, nadam se, lepe stvari, još ne mogu da zamislim - rekla je Goca za "Hello".

Gordana i Šaban trebalo je da proslave 45. godišnjicu braka, a supruga pokojnog pevače otkrila je o njemu manje poznatu stvar.


- Ono što malo ljudi zna je to da je Šaban bio veoma pažljiv, ne samo kao suprug već i kao otac, sin, prijatelj, saradnik... Uvek se trudio da poklonima obraduje bliske ljude, čak mu ni povod nije trebao. Zato je, onako tih i miran kakav je bio, sa strane uvek posmatrao šta ko voli, u šta gleda, o čemu priča, i na osnovu toga zaključivao šta želi. Pretpostavljam da bi me, da je tu, ovih dana pomno pratio, dok ne bi shvatio šta mi treba i sigurno bi mi to poklonio. Sada, jedino poklon koji mi od njega treba je onaj koji mi niko ne može dati.

(Hello)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije