U utorak uveče je održana najznačajnija regionalna muzička dodela nagrada Music Awards Ceremony, u "Štark areni". Nastupali su brojni popularni pevači iz zemlje i regiona, a jedan nastup imao je posebnu emotivnu vrednost. U pitanju je nastup posvećen tragično preminulom reperu Daliboru Andonovu Gruu.

Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Igor Lazić Niggor, Smoke Mardeljano zajedno sa Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Stojanović Louis i Viktorom Savićem nastupili su sinoć sa Gruovim pesmama, a cela Arena je zbog ovog performansa bila u suzama.

Na MAC je došla i Gruova udovica Danica Andonov, koja je i pored tuge i nezalečive rane bila izuzetno ponosna i srećna što uspomena na njenog pokojnog supruga živi i živeće.


Podsetimo, slavni reper poginuo je 9. septembra prošle godine prilikom vožnje kajta na Dunavu blizu Zemuna. Gru je ostavio neizbrisiv trag na našoj muzičkoj sceni, a iza njega je, pored pesama i stihova koje će slušati generacije, ostala udovica Danica i dvojica sinova.