Prošla su 54 dana moje tuge, a njihove sramote: Severina se oglasila emotivnom porukom, obratila se i Milanu Popoviću

Novosti online

22. 01. 2020. u 12:36

Прошла су 54 дана моје туге, а њихове срамоте: Северина се огласила емотивном поруком, обратила се и Милану Поповићу
Pevačici je u novembru prošle godine oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a ona se tim povodom oglasila na Instagramu

U novembru prošle godine odlukom suda u Hrvatskoj, pevačici Severini Kojić oduzeto je starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodeljeno je dečakovom ocu Milanu Popoviću.

Pevačica je odlučila da se sada, tim povodom, oglasi na društvenoj mreži Instagram:

Prošlo je 54 dana i prošlo je "88 sati"... Prošla je večnost dok oni "skijaju""... Za ovog života sam mnogo puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti. Ipak, 28.11.2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo "88 sati" veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh... Ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Niko i Ništa zauvek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto... Možda trenutno slučajno "skijaju", ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh sa lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu.... Niti će. Hvala Bogu! - napisala je Severina.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

gorchaan...

22.01.2020. 13:17

Da li prilici jednoj majci mal deteta ovakva slika u luna parku na konjicu ili se radi samo o promociji da bi se za istu culo ,nešto reklo i izvukla iz zaborava .Pevacica ispod proseka.

Mozda Veruju U Deda Mraza

22.01.2020. 13:22

LoL. Aj molim vas, ako je ikako moguce prestanite pisati ovakve naslove i vesti. Toliko plitkosti u ovakvim tekstovima nenam reci. Koga briga za nju, njega? Pa narod to svaki dan prolazi, cak i na tezi nacin. Ovi imaju para i to koriste kao metodu za privlacenje paznje.

Dend

22.01.2020. 13:29

Tužnije, na ovim prostorima, ne može biti već kad "majka" estradna zvezda na zalasku karijere preko deteta pokušava da bar za malo povrati estradni "sjaj" koji je mnogima, na estradi, oduzeo "stvaran" život ?

Nikola

22.01.2020. 13:58

Velika većina nas ne zna o čemu se tačno radi.Ustvari,kapiram da su se ljudi razveli i da je dete bilo kod majke da bi posle suđenja bilo doseljeno ocu.Kljucno pitanje je :"Šta je problem?" Dete je nekom moralo biti dodeljeno,a ovaj drugi ma zakonsko pravo da provodi određeno vreme sa detetom kao i obaveze da ga materijalno izdrzava.Najbitnije je da detetu bude najbolje što moze.

mimi

22.01.2020. 14:10

Da te to zaista pogodilo, ne bi imala ni snage, ni volje, ni želje da o tome pišeš na društvenim mrežama, lickaš se za fotose i veselo ih retuširaš. Ne smaraj.