Zvezda Instagrama Alina Carahova, poreklom iz Severne Osetije, nedavno je zapala za oko nekolicini korisnika interneta zbog svoje očigledne sličnosti sa poznatom američkom glumicom Anđelinom Džoli.

Pročitajte još: Bosanska pevačica se UDALA ZA ŠEIKA I POSTALA 23 SUPRUGA, otkriva kako živi i da li ispunjava bračne obaveze: "Ko da on zna gde je koja od nas..."

Dok neki korisnici društvenih mreža hvale neverovatan izgled ruske lepotice i dive se njenoj sličnosti sa holivudskom slavnom glumicom Anđelinom Džoli, postoje i oni koji tvrde da je njen izgled samo proizvod plastične hirurgije.

Uprkos činjenici da njenih pratilaca trenutno ima relativno malo (manje od 20.000), čini se da je sve više ljudi počelo da primećuje njen lep izgled i šarm.

Komentarišući fotografije koje je objavila na mreži, Alinini obožavaoci pohvalili su njen izgled i zamolili je da otkrije tajnu svoje lepote.

Međutim, njeno pojavljivanje na društvenim mrežama privuklo je veliki broj kritizera, od kojih neki ističu da je Alinin izgled samo proizvod plastične hirurgije.


Instagram


Prema lokalnim medijima, Carahova živi relativno skromnim životom koji se ne može uporediti sa glamurom holivudske poznate ličnosti. Carahova, kako se navodi, većinu deo svog vremena posvećuje odgajanju sina.

Instagram(rs.sputniknews)