PEVAČICA Jelena Karleuša priredila je u subotu spektakl na nastupu tokom druge večeri jubilarne, desete manifestacije "Ski-opening", u hotelu "Grand" na Kopaoniku. Dan ranije, na istom mestu koncert je održao Aca Lukas.

Karleuša je za ovu priliku odabrala tigrastu kombinaciju, koja je istakla njene bujne obline. Pevajući sve svoje hitove, JK je brzo atmosferu dovela do usijanja. Višegodišnja tradicija da Jelena tokom izvođenja pesme "Ide maca oko tebe" izvede na binu jednog muškarca iz publike i sa njim napravi spontani nastup, ovoga puta je, međutim, dovela do neobične scene.

Pročitajte još - Sa Divninom platom od dve marke Karleuša je mogla da sanja karijeru: Evo šta je Dragana Mirković uradila pre 25 godina da joj pomogne

Dečko po imenu Marko nije ispunio uslov koji Karleuša obično postavlja - da bude oženjen. Pokušavao je da pridobije njenu naklonost, govoreći da ima devojku koja se slaže da on bude Jelenino "zamorče", međutim, ona mu ipak nije pružila tu priliku.

- Meni ne treba dobrovoljac. Kad malo bolje razmislim, mi devojke možemo sve to same da uradimo - u svom stilu je prokomentarisala JK.

U njenom nastupu uživali su, između ostalih, Viktor Živojinović i Nataša Šavija.