Sa Divninom platom od dve marke Karleuša je mogla da sanja karijeru: Evo šta je Dragana Mirković uradila pre 25 godina da joj pomogne

Novosti online

17. 11. 2019. u 23:04

Jelena Karleuša osvrnula se na početak svoje karijere i zahvalila je Dragani Mirković što je finansirala njen prvi album

Са Дивнином платом од две марке Карлеуша је могла да сања каријеру: Ево шта је Драгана Мирковић урадила пре 25 година да јој помогне

Jelena Karleuša/Foto: Printskrin

Jelena Karleuša osvrnula se na početak svoje karijere i zahvalila je Dragani Mirković što je finansirala njen prvi album. Kako kaže, njena majka Divna Karleuša tada je imala platu dve marke, a za album je trebalo dosta novca, pa je "luče iz Kasidola" pomoglo i pozajmilo im novac.

Popularna pevačica ne zaboravlja kako je počela i često pominje kome je sve zahvalna za svoju karijeru. Jedna od njih je i Dragana Mirković, koju Jelena obožava i večni joj je dužnik.

Ona je u emisiji „Zvezde Granda“ otkrila da joj je za prvi album, u vreme kada je bila inflacija, pomogla upravo Dragana.

- Prvi album sam snimila sa 16 godina i znam koliko je veoma bitan prvi korak - rekla je Jelena dok je razgovarala s jednom kandidatkinjom, pa ju je Saša Popović pitao:

- Da li si ti prvi album snimila sa 16 godina zato što si bila kvalitet ili zato što ti je majka bila poznata?


- Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci - rekla je Karleuša, a Popović je imao potpitanje:

- Da nije bilo tvoje majke, da li bi snimila taj album?

- Ne bih tada sigurno. Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dve marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995 - rekla je Karleuša i dobila aplauz.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

РОБИА

19.11.2019. 19:32

Ma lupeta ! Ne mogu da se nachudim njenim obozhavaocima. Ma obichna pevaljka, samo budala marishe pare i smije se ! E moj vi gde vam je pamet !