Zdravko Čolić zapalio pa osvežio Skoplje

V. N.

16. 06. 2019. u 21:15

Здравко Чолић запалио па освежио Скопље

Zdravko Čolić / Foto ATA Images

Najveća pop zvezda ovih prostora održala još jedan fantastičan koncert

NEUNIŠTIVI Zdravko Čolić priredio je, posle dva novembarska koncerta, u subotu, samo sedam meseci kasnije, i treći spektakl u Skoplju, na stadionu "Filip II Makedonski", potvrdivši, po ko zna koji put, da je zvezda za sva vremena i generacije. Uz njega su proletela čak tri i po sata, kao rukom odnesena, a Čola se, specijalno za ovu priliku, potrudio da, uz nezaobilazne hitove, izvede i neke numere koje nisu često na repertoaru.

Pročitajte još: Zdravko nije zaboravio Majdu

Pevalo se iz sveg glasa "Živiš u oblacima", "Čija je ono zvezda", kao i sve ono drugo što je, još u staroj Jugoslaviji, Zdravka načinilo najvećom pop zvezdom zemlje, ali i noviji hitovi poput "Tebe čuvam za kraj". Pomešao je, na sebi svojstven način, erupciju radosti i nostalgiju, đuskanje i setu. Kao i na mnogim koncertima do sada, gost je bio proslavljeni bubnjar Dragoljub Đuričić sa svojim učenicima. Legendarni muzičar je bio posebno toplo pozdravljen, jer je sviranje u grupi "Leb i sol" jedna od najznačajnijih stavki u njegovoj bogatoj karijeri.

Pročitajte još: Zdravko Čolić - magnet za mase

Svoju naklonost prema Zdravku obožavateljke već decenijama pokazuju na najrazličitije načine, pa ni ovaj koncert nije bio izuzetak. Posebno upečatljivo je bilo srce sa natpisom "Ti si mi u krvi", kao i jedan meda, takođe sa srcem, koji je "gledao" koncert iz prvog reda.

Čolića je, u jednom trenutku, toliko ponela dobra energija, da je odlučio da - osveži publiku. Poprskao je vodom one koji su mu bili najbliži, što je donelo još veće oduševljenje njegovih najvernijih poklonika u prestonici Severne Makedonije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije