Zdravko nije zaboravio Majdu

V.N.

03. 06. 2019. u 11:20

Здравко није заборавио Мајду

Zdravko Čolić / Foto blmojgrad.com

Zdravko Čolić u Banjaluci posetio grob Majde Arnautović. Položio cveće za dugogodišnju obožavateljk

POKAZAO je Zdravko Čolić, po ko zna koji put, koliko je veliki čovek, u subotu u Banjaluci. Jutro posle sjajnog koncerta na tvrđavi Kastel, posetio je grob svoje dugogodišnje obožavateljke Majde Arnautović, koja je preminula prošle godine, i položio cveće. Majda je Zdravka četiri decenije pratila na koncertima širom bivše Jugoslavije.

U BiH nije propuštala svog ljubimca, u kom god mestu da je pevao. Koncert u petak je prvi koji je protekao bez Majde. Čolina obožavateljka sahranjena je u haremu "Dolac" u Banjaluci.

Pročitajte još: ČOLA PUNI 68 GODINA: Kralju, srećan ti rođendan!

Zdravkov gest videlo je nekoliko oduševljenih prolaznika, koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa omiljenim pevačem.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

miroslav

03.06.2019. 12:42

Vozim se u Banjaluci gradskim autobusom pre 6- 7 godina, vidim Majda. Prilazi joj devojka i kaže "Mene će Čola oženiti". Ova joj odlepi šamarčinu, izjuri za njom iz autobusa....

vesna 959 rođ

05.06.2019. 14:37

on mora jer je tako drag čovjek. i ja da dođem u Banja Luku a ne pođem na grob ženi koja ga je voljela do kraja života ne bih mogla, da je naročito išao nije ali kad u njen grad pjeva što ne bi