Tamara Todevska: Nevena, izvini za nepravdu

V. N.

22. 05. 2019. u 21:28

Тамара Тодевска: Невена, извини за неправду

Tamara Todevska Foto Tanjug/Ap

Tamara Todevska o glasanju makedonskog žirija

PEVAČICA Tamara Todevska, koja je sa kompozicijom "Proud" i osmim mestom donela Severnoj Makedoniji najbolji plasman do sada na "Evrosongu", na pitanje kako komentariše to što stručni žiri iz njene zemlje srpskoj predstavnici Neveni Božović nije dao nijedan poen, mlađa sestra Tijane Todevske rekla je za Telegraf.rs:

- Volim Neveninu pesmu "Kruna", bila je neverovatna na sceni. Iako nisam bila uključena u glasanje žirija, niti sam znala za koga su glasali, želela bih da se izvinim zbog ove nepravde. Nevena je zaslužila bodove od našeg žirija.


PROČITAJTE JOŠ - EVROSONG 2019: Srbija se ponosi Nevenom


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Mima

22.05.2019. 22:45

Nikad se nećemo opametiti! Mi se držimo onog hrišćanskog načela-Ko tebe kamenom, ti njega hlebom!

Dzoni

22.05.2019. 22:49

To vise nisu oni stari Makedonci, ovi Severni su prosiptarski nastrojeni. Da i njih precrtamo i idemo dalje.

em. i.

23.05.2019. 01:29

tek su mi se posle ovoga zadnjeg rata otvorile oci o makedoncima i crnogorcima. njihova patnja i snishodljivost prema hrvatima i mrznja prema srbima. istovremeno, kad im treba pomoc obracaju se srbima prvo i jedino jer znaju da ce od hrvata to dobiti samo ako izraze svoju mrznju prema srbima. ako to ne urade, nema hrvatske ljubavi. a meni ih bilo zao kad su im se hrvati rugali pre rata, narocito makedoncima.

marko

23.05.2019. 07:33

Glasanje S Makedonije Nemojte se izvinjavati za nesto sto tako osecate I cinite.Stanite iza vase odluke postujte sebe.To iziskuje postovanje drugih.Ako je taj ziri tako odlucio I to je stav naroda onda je to je to.Ali morate preihvatiti I odluku suprotne strane koja je takode za postovanje.A ona glasi Sto dalje od Srbije zivite zivot onako kako vama odgovara Izaberite stranu.Imate Albaniju C Goru Bugarsku I dr. drzave.Bez reklame bez nastupa koncerta.Sretno vam bilo u vasoj zemlji bez nas.

arsa

23.05.2019. 08:15

da,nama su sve drugi krivi a to sto pesma nije kvalitetna nema veze. vazno je da mrzimo sve a niko se ne pita zasto.budimo realni i recimo da li je pesma zasluzila da bude bplje kotirana?