Osim toga što se, svako u svom domenu, uspešno bave ili su se bavili muzikom, Lejdi Gagu, Tinu Tarner, Princa, ZZ Top i Borka Radivojevića vezuje još jedna bitna spona- svi su snimali svoje albume u istom studiju.

Najtraženiji srpski harmonikaš pre nekoliko meseci uputio se put Švajcarske gde je u blizini Ciriha započeo rad na svom prvom solističkom albumu i to, ni manje ni više, nego u legendarnom „Powerplay“ studiju u kome su pre njega svoje albume snimilie već pomenute, ali i mnoge druge svetske zvezde.

U želji da publici pruži najbolji kvalitet, muzičar koga je publika prozvala kraljem harmonike već mesecima u tajnosti priprema pesme u kojima će dati svoj autorski pečat nekim neprolaznim ali i zaboravljenim pesmama, i na taj način pokušati da približi narodnu muziku svetskoj publici kao i novim generacijama domaćih slušalaca.

Čitav projekat sniman je na mikseti koja košta više od pola miliona evra i koja je pre toga bila u vlasništvu kompanije „Dizni“ pa su na njoj nastali albumi ali i tonski zapisi za neke od najvećih hitova kinematografije ikada.

Pročitajte još - Mali virtuoz na dugmetari

Zaista mi je želja bila da publici ponudim novi, drugačiji zvuk, ali to ne znači da sam se odrekao ili ću se odreći svega što sam dosad radio. Svi koji su dosad čuli materijal, imali su samo reči hvale a nadam se da će tako reagovati i publika kada im uskoro predstavime pesme, jer ovih dana završavamo miks – rekao je Radivojević.

Foto Frenk Milhausern

Foto Frenk Milhausern
Foto Printscreen