HIPHOPERI OSVAJAJU PETROVARADIN: Bogat program na ovogodišnjem Egzitu od 4. do 7. jula

S. B.

12. 03. 2019. u 23:46

ХИПХОПЕРИ ОСВАЈАЈУ ПЕТРОВАРАДИН: Богат програм на овогодишњем Егзиту од 4. до 7. јула

Foto Promo

Pored niza udarnih gitarskih bendova i najvećih zvezda elektronske muzike, okupiti i najveće hip-hop pleme uz dovoljno imena da proglase ovogodišnji festival tog muzičkog žanra

EGZIT će na leto, pored niza udarnih gitarskih bendova i najvećih zvezda elektronske muzike, okupiti i najveće hip-hop pleme uz dovoljno imena da proglase ovogodišnji festival tog muzičkog žanra na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula.

To potvrđuju iz Egzit tima i naglašavaju da će hip- hop postavu predvodti britanski kralj rima, reper i aktivista Skepta, jedini emsi koji je londonski zvuk ulice uspeo da popularizuje u Americi. Sa britanskog ostrva stiže i fenomenalna Ajejemdidibi, koju je i Bibisi pozicionirao na listu izvođača čiji je zvuk obeležio prethodnu godinu, dok su njeni trap-džez bengeri neizostavni na najboljim hip-hop i arenbi žurkama. Za veliko nedeljno finale na glavnoj bini pobrinuće se uživo besprekorni Dizajner, tvorac najzaraznije hip-hop pesme u ovoj deceniji „Panda“, koja je dospela na sam vrh američke top liste i do danas izbrojala čak 1,3 milijarde jutub pregleda.

Pročitajte još - "Egzit" najbolje povezuje Balkan

I ove godine, u duhu svog imena, sve žanrove pomešaće kultna Fjužn bina, a na nju stižu balkanska rep kraljica Sajsi emsi i neponovljivi reperski trio Bed kopi. Svojevrsni hip-hop festival u festivalu kroz sve četiri noći Egzita proširiće i Kokta bits bina, nova obavezna destinacija za sve rep fanove koja će od ove godine imati imati samo izvođače iz tog žanra. Njenu udarnu postavu predvode trenutno najveće regionalne hip-hop zvezde Vojko V i Krešo Bengalka, te popularni regionalni sastavi Atlas Erotika, Bekfleš, Buntai, Haze, Haj 5, I.N.D.I.G.O, Krankšvester ali i novi talenti Klinac i Elon, čija je zvezdana karijera više nego izvesna. Ultimativni geng na tvrđavi okupiće i najpopularniji DJ kolektivi i majstori za miks pultom kao što su Vatra, FAM, Ajri Skreč & Šorti…

Foto Promo

Da podsetimo, Petrovaradinsku tvrđavu će ovog leta pohoditi neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske scene, među kojima su rok titani Kjur, Greta Van Flit, Karl Koks, Skepta, Dimitri Vegas & Lajk Majk, didžej Snejk, Dizajner, Lost Frekvenšns, Sofi Taker, Tom Voker, Maseo Pleks, Džef Majls, Amelija Lens, Selektor, Tarja Turunen, Ateist rep kao i druga velika imena koja će biti objavljena u narednim nedeljama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)