NAPUSTIO KBC ZEMUN: Darko Lazić prevezen u banju Selters

S. DOBROSAVLjEVIĆ

četvrtak, 29. 11. 2018. u 20:21

НАПУСТИО КБЦ ЗЕМУН: Дарко Лазић превезен у бању Селтерс

Foto Telegraf.rs

Popularni folker je u Zemunsku bolnicu primljen 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač u jutarnjim časovima doživeo tešku saobraćajnu nesreću

PEVAČ Darko Lazić u četvrtak je, posle više od mesec dana, napustio KBC Zemun i ambulantnim kolima prevezen u banju Selters u Mladenovcu na dalji oporavak! U sanitetskom vozilu sa Darkom su bili njegova majka Branka i prijatelj Miljan Vračević, a u drugom automobilu Lazićev otac Milan i brat. Dok su ga na nosilima iznosili iz bolnice, novinari su pitali folkera kako se oseća, a on je podigavši palac dao znak da je dobro i kratko rekao:

- Ide nabolje!

Pročitajte još - PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA POSLE UDESA: Darko Lazić i njegova devojka Marina u bolnici

Da Laziću posle teške saobraćajne nesreće predstoje bolji dani, u četvrtak je "Novostima" potvrdio i njegov prijatelj i saradnik Miljan Vračević, rekavši da pevač ima jak motiv da se što pre oporavi.

- U banji mu predstoji rehabilitacija povređene noge, ali ne znamo koliko će tamo ostati, verovatno bar dve-tri nedelje - kaže za naš list Vračević. - Klinički je stabilan, oporavak će ići ustaljenim tokom shodno njegovom stanju. Zahvaljujući izuzetnom medicinskom osoblju Zemunske bolnice i Ortopedske klinike, Darko se posle veoma teškog stanja oporavlja. Što se kaže, zadužio je sudbinu. Darko se nada najboljem. Presrećan je, hrabar, mlad, jak, izuzetno motivisan i svestan da ga ljudi vole.

Foto Instagram/miljan.official

Pročitajte još - DARKO LAZIĆ PRIŽELjKUJE SINA: Marinina trudnoća mu dala novu snagu

Popularni folker je u Zemunsku bolnicu primljen 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač u jutarnjim časovima doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Usledila je borba za život, a zatim i nekoliko teških operacija. Posle prvih ohrabrujućih vesti o Lazićevom zdravstvenom stanju, stigla je i informacija da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, što je mladom folkeru dalo dodatnu snagu da se što pre oporavi i vrati normalnom životu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

frma

30.11.2018. 09:01

Za njegovu saobraćajku sz krivi Ana Sević i proizvođač BMV-a da Bmv nije napravi kola nebi se darko slupao. Aman bre on je okoreli narkoman i alkoholičari

Pop

01.12.2018. 02:13

@frma - Alkoholizam je bolest koja se leči. Kriv jeste, ali bez predumišljaja.