TRAŽITE PARTNERA ILI FINANSIJSKU PODRŠKU? Startovala onlajn platforma FINNO

V.N.

30. 06. 2021. u 07:45

POČELA je sa radom regionalna FINNO platforma koja malim i srednjim preduzećima na Zapadnom Balkanu pruža potpune informacije o dostupnim izvorima finansiranja iz evropskih i regionalnih fondova i programa finansijske podrške.

ТРАЖИТЕ ПАРТНЕРА ИЛИ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ? Стартовала онлајн платформа FINNO

Foto Arhiva

Platforma pored izvora finansiranja poslovnih projekata sadrži objedinjene aktuelne pozive i vesti, bazu ponude i potražnje. Omogućava povezivanje kompanija kako bi razvijale tehnologije i inovacije.

Nudi mogućnost organizacije onlajn događaja i bilateralnih susreta, ali sadrži i sve neophodne informacije o raspoloživim EU i regionalnim fondovima i programima finansijske podrške.

Cilj FINNO platforme je da na jednom mestu budu sve potrebne informacije za razvoj inovativnosti, konkurentosti i poslovanja kompanija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske i Slovenije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)