NATAŠA KANDIĆ SRAMNO NAPALA ZEMANA ZBOG IZVINJENJA: "Nije čuo da je vojska i policija Srbije za 78 dana pobila više od 7.000 albanskih civila"

Novosti onlajn

20. 05. 2021. u 12:20

NATAŠA Kandić napala je na svom Tviter profilu češkog predsednika Miloša Zemana zato što se izvinio za učestvovanje njegove zemlje u NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine.

НАТАША КАНДИЋ СРАМНО НАПАЛА ЗЕМАНА ЗБОГ ИЗВИЊЕЊА: Није чуо да је војска и полиција Србије за 78 дана побила више од 7.000 албанских цивила

Foto: Printskrin

– Češki predsednik se izvinio za bombardovanje SRJ i molbom za oproštaj "rešio svoju višegodišnju traumu". Malo je godina prošlo te još nije čuo da je vojska i policija te bezgrešne Srbije za 78 dana pobila više od 7.000 albanskih civila – napisano je u sramnoj objavi Nataše Kandić na Tviteru.

Podsetimo, češki predsednik Miloš Zeman izvinio se Srbiji i srpskom narodu za NATO agresiju 1999. godine i zamolio za oproštaj. Zeman je ove reči uputio posle sastanka sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem u Pragu. 

Foto: Instagram

Aleksandar Vučić i Miloš Zeman

– NATO bombardovanje je bila greška. Bilo je to gore od zločina i ja bih zamolio srpski narod da nam oprosti – rekao je predsednik Češke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a