NEOPHODAN DUGOROČNI DIJALOG: Kulhanek - Ključno je imati dobre odnose sa Srbijom

Tanjug

19. 05. 2021. u 09:33

ČEŠKI ministar spoljnih poslova Jakup Kulhanek izjavio je da je ključna stvar imati dobre odnose sa Srbijom, poput odnosa koji danas postoje.

НЕОПХОДАН ДУГОРОЧНИ ДИЈАЛОГ: Кулханек - Кључно је имати добре односе са Србијом

Arhiva

 - Bilo da su na ekonomskom ili političkom nivou. U velikoj meri su ovi trenutni odnosi sjajni zahvaljujući predsedniku Zemanu i to veoma cenim - rekao je češki ministar albanskom portalu Egzit njuz.

Kuhlanek je, govoreći o izvinjenju predsednika Miloša Zemana Srbiji zbog NATO bombardovanja 1999. godine, rekao da je to njegov lični stav.

On je dodao da je politika Zapadnog Balkana veoma kompleksna.

 - Dugoročni dijalog je neophodan da bi se rešio ne jedna, već više, ako ne i stotine grešaka - rekao je Kulhanek u pisanom odgovoru portalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!