GLIŠIĆ: Vuletiću, to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš

Novosti online

19. 05. 2021. u 11:44

POVODOM sramnih navoda Vladimira Vuletića da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da uhapsi sebe reagovao je Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora SNS.

ГЛИШИЋ: Вулетићу, то што до сада ниси одговарао за своја злодела, не значи да нећеш

Foto: Printscreen

"Redovni pedofilu a vanredni profesore Vladimire Vuletiću,to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš.

Jel ti batica koljač sto pravi cevape od ljudskog mesa dojavio da nastaviš tamo gde je on stao ? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa ?

Kad si pedofil zašto ne bi bio ljudožder. Redovni pedofilu,nećeš se napadima na nedužne,sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavas sa ,,batice”.

Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći.

Danilo Vučić nikada nije bio vlasnik ni jednog kluba niti ima nameru da bude, pogotovo ne da zauzima navijačke tribine.

Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku,da tom detetu nacrtaš metu na čelu.

I jedini razlog zašto si se odlucio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj sto je njegov otac Aleksandar,predsednik ove države.

On van smeta,jer vas pedofile,kriminalce,secikese,mafijaše,ljudoždere hapsi i trpa u zatvor.

Misliš da ako si mogao nekažnjeno da siluješ maloletnu decu da možeš nekažnjeno i da pozivaš na ubistvo,u ovom slučaju ubistvo Danila Vučić ?

E pa neće ići redovni pedofilu. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i tebe izopačeni čoveče", navodi Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)