PREDSEDNIK POSTAVIO VELIČANSTVENU SLIKU: Vatrometom na Trgu republike završeno obeležavanje Dana pobede nad fašizmom (FOTO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 00:14

VELIČANSTVENIM vatrometom sa Trga republike, u Beogradu je i zvanično završeno obeležavanje 9. maja - Dana pobede nad fašizmom.

ПРЕДСЕДНИК ПОСТАВИО ВЕЛИЧАНСТВЕНУ СЛИКУ: Ватрометом на Тргу републике завршено обележавање Дана победе над фашизмом (ФОТО)

Foto: Tanjug

Fotografiju vatrometa podelio je na svom instagram profilu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Celodnevni program završen je svečanom akademijom koja je održana večeras u Narodnom pozorištu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pored predsednika Vučića, obratili su se i srpski član i predsedavajući Predsedištva BiH Milorad Dodik, kao i predsednik Saveza udruženja boraca narodnooslobodiličkih ratova Srbije Vidosav Kovačević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

Boban

10.05.2021. 13:47

Proslava pobede nad fašizmom mora večno da traje kao pobeda dobrog nad zlom, života nad smrti i kao večni pomen palim žrtvama tog neviđenog zločina koji je ljudski pomahnitali um mogao počiniti.

Sandra

10.05.2021. 15:21

Uz veličanstven vatromet iz Beograda je poslata jasna poruka da zrtve fašizma nikada ne smeju da se zaborave i da nikad ne sme da nam se ponovi bolna istorija.

Sofija

10.05.2021. 16:18

Српски народ је доста пропратио за време Другог светског рата .Слава свим жртвама .