ZAVŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Očekuje se obraćanje predsednika (FOTO/VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2021. u 16:27 >> 16:50

SEDNICA Predsedništva Srpske napredne stranke završena je nešto posle 18:30 minuta. A kako je ranije najavljeno, na njoj će se govorilo o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

ЗАВШЕНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Очекује се обраћање председника (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J.Lazić

Petnaest minuta pre 17 časova u sedište stranke stigli su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

- Razgovaraćemo, naravno, o političkoj situaciji. O odgovornosti SNS, planovima, programima - najavio je Vučić jutros na TV Pink.

U sedište Srpske Napredne Stranke na Novom Beogradu, na sednicu koja je počela u 17 časova, stigli su i ostali članovi stranke.

Prvi je stigao ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, a potom i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović kao i direktor “Pošta Srbije” Zoran Đorđević, gradnočalenik Zaječara Boško Ničić, ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, kao i narodni poslanik Aleksandar Martinović, ministarka rudarstva i nenergetike Zorana Mihajlović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministarka za evorpske integracije Jadranka Joksimović, ministarka kulture Maja Gojković, ministar finansija Siniša Mali i ministar odbrane Nebojša Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista