PREDSEDNIK ĆE POZDRAVITI UČESNIKE: U međustranačkom dijalogu o poboljšanju izbornih uslova učestvuju predstavnici 26 stranaka

S.S.R.

28. 04. 2021. u 16:18

U međustranačkom dijalogu o poboljšanju izbornih uslova, bez posrednika Evropskog parlamenta, koji je zakazan za 17 časova, učestvovaće 26 stranaka, saznaju "Novosti".

ПРЕДСЕДНИК ЋЕ ПОЗДРАВИТИ УЧЕСНИКЕ: У међустраначком дијалогу о побољшању изборних услова учествују представници 26 странака

Foto: Instagram

Očekuje se da razgovori traju dugo, jer svaka partija ima po deset minuta vremena da iznese svoje stavove, što znači da će polemisati najmanje četiri i po sata. 

Najavljeno je da će učesnike na početku pozdraviti predsednik Aleksandar Vučić. 

Predsedniku Skupštine Ivici Dačiću najavu da će prisustvovati poslali su Stranka slobode i pravde koju će predstavljati Muamer Zukorlić i Samir Tandir, Socijalistička partija Srbije (Đorđe Milićević i Žarko Obradović), Zavetnici (Milica Đurđević i Zoran Zečević), Demokratska stranka Srbije (Miloš Jovanović i Dejan Šulkić), Narodni slobodarski pokret (Stefan Babić i Borivoj Rašuo), Stranka moderne Srbije (Tatjana Macura i Ljupka Mihailovska), PUPS (Đuro Perić i Stefan Krkobabić), SPAS (Aleksandar Šapić i Radovan Tvrdišić), SDPS (Branimir Jovanović i Nataša Mihailović Vacić). 

Na spisku su i Dosta je bilo, u čije ime će govoriti Saša Radulović i Vojin Biljić, zatim SNP (Nenad Popović i Jovan Palalić), Narodna jaka Srbija (Igor Jakšić i Suzana Đokić), Jedinstvena Srbija (Života Starčević i Marija Jevđić), Narodna seljačka stranka (Marijan Rističević i Jelena Blagojević), Ujedinjena seljačka stranka (Milija Miletić i Igor Stevanović), SVM (Ištvan Pastor i Elvira Kovač), LSV (Nedan Čanak i Dejana Đurđević), Dveri (Boško Obradović i Tamara Mileković Kreković), Ratni veterani Srbije (Željko Vulekić i Vlade Babić), POKS (Žika Gojković i Vladimir Jelić), Pokret socijalista (Aleksandar Vulin i Đorđe Komlenski).

Srpsku naprednu stranku predstavljaće Aleksandar Martinović i Dejan Đurđević, radikale Aleksandar Šešelj i Đurađ Jakšić, Zdravu Srbiju Miloljub Albijanić i Pavle Stamatović, LDP Čedomir Jovanović, a Srpski pokret obnove Aleksandar Čotrić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

VUČIĆ GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Predsednik u 18.30 časova na TV Pink o svim aktuelnim temama