PALMA REAGOVAO NA OPTUŽBE O PODVOĐENJU DEVOJČICA: Ići ću sam da kažem da sam od Đilasove glasnogovornice čuo najgnusnije laži

Novosti online

19. 04. 2021. u 15:26

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma reagovao je na navode da je umešan u podvođenje maloletnica u Jagodini.

ПАЛМА РЕАГОВАО НА ОПТУЖБЕ О ПОДВОЂЕЊУ ДЕВОЈЧИЦА: Ићи ћу сам да кажем да сам од Ђиласове гласноговорнице чуо најгнусније лажи

Dragan Marković Palma

Izjavu Dragana Markovića prenosimo u celosti:

- Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom konferencije za novinare Marinike Tepić.

- Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo - kaže Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Aleksandar Kostic

19.04.2021. 15:35

Koliko vidim ovde ima svedoka koji su spremni da pred sudom ne budu anonimni, a "gospodin" Palma ce verovatno sva ova tvrdjenja i svedocenja da obori jednim dobrim poligrafom. Jer u ovoj drzavi izgleda samo poligraf odlucuje sta je istina i sta laz. Tako da i nema veze sta je ko uradio, samo "odradi" poligraf i cist je ko suza.