STAV Grčke da ne priznaje nezavisnost (tzv.) Kosova je dobro poznat i ostaje nepromenjen, izjavio je ambasador Grčke u Srbiji Jorgos Đakofotakis.

Komentari (5)

Vatro Marx

14.04.2021. 10:13

Sta hoce Grcka da su poceli da provociraju i izigrsvaju se sa Srbijom. Priznaje Kosmeta ako imate neki veliki interés, Ok dosta je sa pretnjom i provokacijom.

Turista

14.04.2021. 10:36

Uvek pred turisticku sezonu,pojave se komentari koji treba da uticu na mnjenje Srba u Srbiji,da ne idu na letovanje u prijateljskoj Grckoj.Secam se pre par godina ,kad su neki mediji u Srbiji pisali kako je haos izazvanim strajkom u Grckoj,te gorivo nema i druge gluposti.Nesto od toga radi i crnogorski lobi zbog slabe sezone na crnogrskom moru.

donkizele

14.04.2021. 11:52

"STAV Grčke da ne priznaje nezavisnost (tzv.) Kosova je dobro poznat i ostaje nepromenjen"... Ova recenica daje prostor za spekulisanje. Meni n.pr. nije skroz jasan stav Grcke. Tu ima prostor da se kasnije kaze ".....mi smo rekli kad bude to i to onda cemo priznati Kosovo....". Ipak priznaju njihove pasose. Meni bi se vise svidelo da Grcka kaze "NE, mi NECEMO PRIZNATI KOSOVO!" To bi bio JASAN stav.

Mišo Peć

14.04.2021. 12:06

Nema priznavanja nezavisnosti Kosova od strane Grčke niti priznavanja i jednog metra Kosovskometohijske zemlje kao nezavisno Kosovo od strane Srbije.Delim stav predstavnika EU da nema promena granica,moramo se svi pridržavati rezolucije 1244 UN gde je Kosovo i Metohija naša teritorija.