MINISTAR VULIN ZAHVALIO POSLANICIMA: Zajednički rad, uz podršku predsednika garant je sigurnog uspeha u borbi protiv organizovanog kriminala

Novosti online

09. 03. 2021. u 20:37

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je u Skupštini Srbije da zajednički rad MUP-a, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uz podršku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića vodi zagarantovanom uspehu.

МИНИСТАР ВУЛИН ЗАХВАЛИО ПОСЛАНИЦИМА: Заједнички рад, уз подршку председника гарант је сигурног успеха у борби против организованог криминала

Aleksandar Vulin

Ministar se zahvalio poslanicima na tome što cene rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i istakao da sa sigurnošću može da kaže da u MUP-u rade čestiti, hrabri i dostojanstveni ljudi, kojima je interes i stabilnost Srbije ispred svega.

- Zbog toga mi postojimo, zbog toga postoji Vojska Srbije, Bezbednosno- informativna agencija- poručio je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, kada Ministarstvo unutrašnjih poslova radi sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Tužilaštvom za organizovani kriminal i kada ima takvog vrhovnog komandanta kao što je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, onda je uspeh siguran i onda građani Srbije mogu da budu mirni i spokojni.

- Svaki sledeći put kada budemo imali posla sa bandama, kojih će uvek biti, ali će biti manje opasne i slabije organizovane, naš posao će biti lakši. Sigurnost i stabilnost naše zemlje će biti sačuvana kao što će biti sačuvani bezbednost, sigurnost i dostojanstvo svakog građanina naše zemlje- zaključio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)