PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sutra ide u službenu posetu Sarajevu, kada će odneti određenu količinu vakcina koju će Srbija donirati BiH.

Mijo

01.03.2021. 17:37

Mnogo puta smo pokazali koliko smo veliki ljudi i podržavam ovo što radi Aleksandar Vučić treba pomoći narodu BIH barem delić njima će to puno značiti.

Mima

01.03.2021. 20:38

Neka ovo ostane zapamćeno u istoriji. Kada svi gledaju samo sebe, Srbija nesebično pomaže zemljama u regionu. Pa posle nek kaže neko nešto loše o Srbiji.

Ivana

01.03.2021. 21:24

Hvala našem predsedniku Vučiću na velikoj humanosti i želji da pomogne narodu u regionu. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za narod.

Djordije Cvarkov

01.03.2021. 21:31

Vucic je dobar predsednik i uglavnom vuce dobre poteze. Ali ovaj NE PODRZAVAM. Peci mi je svaki Srbin od bilo kog Hrvata, Bosanca, Engleza, Turcina, Amerikanca, Bolivijca, Nemca i svih ostalih zajedno. Imam ja sirinu i u pogledu i u srcu, ali ovo se zove opstanak. 500 godina unazad od svih njih dolazi samo zlo i ljubomora prema mom divnom narodu. I zato da im odmazemo necemo, a da im pomazemo ne smemo! Kada i poslednji Srbin bude vakcinisan, onda deli drugima. Po cenu da ispadnem los momak, ja tako rezonujem, dosta mi je razocaranja kroz istoriju, od njih ne ocekujem nista dobro, a cenicu veoma ako nam ga ukazu. A do tada moja Srbija i moji Srbi pa svi ostali. Ende