HAJKA NA MINISTRA MOMIROVIĆA: Brnabićeva o snimku na kojem šef resora građevinarstva i saobraćaja psuje putare i direktore

V. N.

24. 02. 2021. u 21:25

PREMIJERKA Ana Brnabić nije želela da se izjašnjava čijim radom je od članova svog kabineta zadovoljna, a čijim nije. Ona se osvrnula na snimke koji su objavljeni u javnosti, a na kojima se vidi kako ministar Momirović, prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda, grdi, pa čak i psuje putare i direktore javnih preduzeća:

ХАЈКА НА МИНИСТРА МОМИРОВИЋА: Брнабићева о снимку на којем шеф ресора грађевинарства и саобраћаја псује путаре и директоре

Arhiva

- Za razliku od onih koji su poveli hajku na Momirovića, ja sam iz tog snimka videla ministra kome je stalo da se putevi završe što pre, da izgradnja ne kasni, da se rokovi ne pomeraju. Da li je našao pravi rečnik, o tome možemo da diskutujemo, ali videla sam emociju da ako nešto može da bude završeno danas, da se ne ostavlja za sutra. Nas građani ocenjuju po rezultatima, ne po francuskom ponašanju.

Brnabićeva je ministru Momiroviću dala punu podršku da nastavi da se trudi da se rokovi ne pomeraju, da bude što više na terenu i da razgovara sa ljudima, ali primerenijim rečnikom.

Na pitanje novinara direktoru JP "Putevi Srbije" Zoranu Drobnjaku kako se osećao kada ga je, zajedno sa ostalim radnicima, ministar prozvao zbog kašnjenja radova, Drobnjak je rekao da on nije sujetan i da razume nervozu ministra, a da će se oni truditi da posao završe što pre.

Premijerka se nadovezala i upitala da li su pitani studenti kako su se oni osećali kada ih je Đilas vređao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SUTRA SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Šta obavezno treba da uradite ako ne možete da odete na groblje