HAJKA NA MINISTRA MOMIROVIĆA: Brnabićeva o snimku na kojem šef resora građevinarstva i saobraćaja psuje putare i direktore

V. N.

24. 02. 2021. u 21:25

ХАЈКА НА МИНИСТРА МОМИРОВИЋА: Брнабићева о снимку на којем шеф ресора грађевинарства и саобраћаја псује путаре и директоре

Arhiva

PREMIJERKA Ana Brnabić nije želela da se izjašnjava čijim radom je od članova svog kabineta zadovoljna, a čijim nije. Ona se osvrnula na snimke koji su objavljeni u javnosti, a na kojima se vidi kako ministar Momirović, prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda, grdi, pa čak i psuje putare i direktore javnih preduzeća:

- Za razliku od onih koji su poveli hajku na Momirovića, ja sam iz tog snimka videla ministra kome je stalo da se putevi završe što pre, da izgradnja ne kasni, da se rokovi ne pomeraju. Da li je našao pravi rečnik, o tome možemo da diskutujemo, ali videla sam emociju da ako nešto može da bude završeno danas, da se ne ostavlja za sutra. Nas građani ocenjuju po rezultatima, ne po francuskom ponašanju.

Brnabićeva je ministru Momiroviću dala punu podršku da nastavi da se trudi da se rokovi ne pomeraju, da bude što više na terenu i da razgovara sa ljudima, ali primerenijim rečnikom.

Na pitanje novinara direktoru JP "Putevi Srbije" Zoranu Drobnjaku kako se osećao kada ga je, zajedno sa ostalim radnicima, ministar prozvao zbog kašnjenja radova, Drobnjak je rekao da on nije sujetan i da razume nervozu ministra, a da će se oni truditi da posao završe što pre.

Premijerka se nadovezala i upitala da li su pitani studenti kako su se oni osećali kada ih je Đilas vređao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Srbijo Zuta kuco

24.02.2021. 22:40

Kasnite jer ste brzu prugu poceli da gradite kroz Srem i Backu. Mostovi preko Dunava, tuneli... Tesko i preskupo umesto da je trasa isla banatskom stranom gde je ravno i lako za gradnju. Orijent ekspres je sredinom devetnaestog veka isao preko Segedina, Kikinde za Temisvar i dalje do Crnog Mora. Kroz Banat bi islo brze i mnogo jeftinije. Ne razumem sta radite. Samo nemojte da me ubedjujete da preti opasnost od napada Varsavskog pakta pa morate da iselite Banat. Banat izgleda kao da se na toj teritoriji vodio rat.

Bobana N

04.03.2021. 00:32

@Srbijo Zuta kuco - Jesi li inžinjer saobraćaja ili građevinarstva? Idi na svoju njivu i obrađuj je, a ove poslove prepusti stručnjacima. Ako smatraš da sve znaš i da si prepametan, onda se kandiduj za neko mesto u politici i tamo pričaj svoju priču! Hajde, dokažai se!