PREMIJERKA Ana Brnabić nije želela da se izjašnjava čijim radom je od članova svog kabineta zadovoljna, a čijim nije. Ona se osvrnula na snimke koji su objavljeni u javnosti, a na kojima se vidi kako ministar Momirović, prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda, grdi, pa čak i psuje putare i direktore javnih preduzeća:

Srbijo Zuta kuco

24.02.2021. 22:40

Kasnite jer ste brzu prugu poceli da gradite kroz Srem i Backu. Mostovi preko Dunava, tuneli... Tesko i preskupo umesto da je trasa isla banatskom stranom gde je ravno i lako za gradnju. Orijent ekspres je sredinom devetnaestog veka isao preko Segedina, Kikinde za Temisvar i dalje do Crnog Mora. Kroz Banat bi islo brze i mnogo jeftinije. Ne razumem sta radite. Samo nemojte da me ubedjujete da preti opasnost od napada Varsavskog pakta pa morate da iselite Banat. Banat izgleda kao da se na toj teritoriji vodio rat.

Bobana N

04.03.2021. 00:32

@Srbijo Zuta kuco - Jesi li inžinjer saobraćaja ili građevinarstva? Idi na svoju njivu i obrađuj je, a ove poslove prepusti stručnjacima. Ako smatraš da sve znaš i da si prepametan, onda se kandiduj za neko mesto u politici i tamo pričaj svoju priču! Hajde, dokažai se!