JEŠIĆ NAPAO PRINCA FILIPA ZBOG JASENOVCA: Mladi Karađorđević mu sjajno odgovorio - "Nema potrebe za lažima"

Novosti online

05. 02. 2021. u 11:42

PRINC Filip Karađorđević danas je odgovorio na ružne reči koje mu je uputio potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić.

ЈЕШИЋ НАПАО ПРИНЦА ФИЛИПА ЗБОГ ЈАСЕНОВЦА: Млади Карађорђевић му сјајно одговорио - Нема потребе за лажима

Foto: Printscreen

Mladi srpski princ je pre nekoliko dana na primeru filma "Dara iz Jasenovca" skrenuo pažnju na to koliko su takvi filmovi važni za negovanje kulture sećanja na srpska stradanja, i da su zločini nad našim narodom pet decenija bili zanemarivani i skrivani.

- Naša je obaveza da negujemo kulturu sećanja na srpske žrtve, jer su Srbi jedan od retkih naroda nad kojim su kroz istoriju vršeni genocidi i etnička čišćenja - napisao je princ Filip.

Goran Ješić je na to odgovorio prilično napadnim tonom da princ verovatno nije pohađao časove istorije u mladosti.

- Jasenovac je dugo godina prikrivan od poštenog srpskog puka, reče Vam dečko sa Dedinja kome plaćamo struju svaki mesec i dnevne novine 4 miliona dinara godišnje. Ili nisi sine pohađao nastavu istorije redovno ili ti keva pravdala časove kod razrednog na ime nerazumevanja jezika - napisao je Ješić, na šta mu je princ Filip danas odgovorio da nema nikakve potrebe za takvom uličarskom komunikacijom.

- Kao što nema potrebe ni da lažete svoje pratioce. Ne živim na Dedinju i moje životne troškove ne finansiraju građani Srbije. Kleveta je krivično delo. Tužno je što to niste naučili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a