POMOĆ HRVATSKOJ JE NAŠA LJUDSKA OBAVEZA Vučić jasan po pitanju odluke o milion evra: To je naš posao, da pomognemo svima u komšiluku

Tanjug

31. 12. 2020. u 11:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je naša ljudska obaveza bila da pomognemo Hrvatskoj posle zemljotresa.

ПОМОЋ ХРВАТСКОЈ ЈЕ НАША ЉУДСКА ОБАВЕЗА Вучић јасан по питању одлуке о милион евра: То је наш посао, да помогнемо свима у комшилуку

Foto: Printscreen/Pink

- Naš je posao da pomognemo Hrvatskoj, i svakome u komšiluku - rekao je za TV Pink.

Upitan, s tim u vezi, za pohvale Vesne Pešić, rekao je da ih nije video, ali je upitao da li su tako pozdravljali kada pomažemo RS i našem narodu u Crnoj Gori.

- To je naša ljudska obavez - konstatovao je on.

Vučić nije želeo da komentariše pristrasno i ciljano izveštavanje pojedinih hrvatskih medija, izrazivši uverenje da je nelagodnije njima, nego nama.

Što se neprestanog negativnog pisanja protiv Srbije u medijima regiona tiče, ukazao je da postoji saradnja tajkunskih medija iz Srbije, koji plasiraju laž, pa ih objave u svojim medijima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini.

- Očekujte da će ti ljudi uložiti stotine miliona evra da dođu na vlast. Zato što je Srbija danas prosperitetna, zemlja koja najbrže ide ka Evropi. Sada, smatraju, da je vreme da je još jednom opljačkaju - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna