SRBIJI neće biti odobreno članstvo u Evropsku uniju sve dok ne prizna (tzv.) Kosovo, poručio je danas predsednik Komiteta za spoljne poslove američkog Predstavničkog doma Eliot Engel.

Nikad

08.12.2020. 18:38

Косово никада неће имати међународни статус независне државе докле год велике силе као што су Русија и Кина то не дозвољавају. Оно ће тај статус имати само у државама које су је признале али не и у кључним међународним институцијама. Србија никада али никада не сме признати Косово јер би тако сама поткопала свој идентитет и постојање, отворила врата за даље комадање и врло брзо би нестала са мапе света што је и циљ западног глобалног поретка. Могу појединцима да се не свиђају Руси и Кинези али ако волите Србију и хоћете да постоји, као и да останете Православни Срби онда другог пута нема него близак савез са тим државама. Оне нас и сад чувају јер бисмо већ били поцепани на више делова.

Bonaparta

08.12.2020. 18:44

Džabe kreče. Oni su serija otpisani. Mogu još desetak dana da se prave važni, a onda će da gledaju kroz rešetke svet. Njihovo je prošlo. Sa pomračenje sunca, koje uskoro nastupa, nastaje pomračenje njihovih karijera. Onoj pola baba pola deda SRBI će doći glave.

Strucnjakowsky

08.12.2020. 18:54

Ja ne kapiram, dal su oni mutavi. Kazu Kosovo nezavisno ali trazi da ga Srbija prizna radi EU u koju sami necemo i da hocemo nikad nas nebi pustili.

Braco

08.12.2020. 18:56

PA TO SVAKA BUDALA ZNA DA SE SRBIJI NIKAD NECE ODOBRITI ULAZAK U EU SVE DOKK NE PRIZNA KOSOVO. SAD KAD SU DEMOKRATE DOSLE NA VLAST STARA GARDA CE DA SE SKUPI. BAJDEN,OLBRAJT,KLARK I KAO SLAG NA VRHU KLINTONKA. NECE BITI LAKO SA OVAKVIM KALIBROM OLOSA DA SE IZADJE NA KRAJ.

prellee

08.12.2020. 19:01

Pa vi ste priznali Kosovo, zar to nije dovoljno! Mi Srbi ne prizanjemo! Znamo mi da kad mi priznamo, kad Srbija prizna, da je onda sve legalno, sve gotovo, sav zločin opravdan. Može priznati ko hoće ali nije gotovo dok vlasnik, gazda Kosovo ne prizna, a to je SRBIJA.

Dejan Swe

08.12.2020. 19:50

Pa Srbija i kad bi priznala tu tkz mafijasku drzavu opet ne bi je primali u EU koja se raspada. A na nas je da pametno izvucemo od njih koliko mozemo i da se pravimo francuzi.A za KiM jedino nam bog moze pomoci.

padre

08.12.2020. 20:13

Ma to je toliko dobra "država",da joj nema ravna!Dobro, možda SAD, ali ona je ionako izvan konkurencije! Doći ćedan, kad će jih EU moliti, ga je prime!

buki

08.12.2020. 20:55

Kosovo će biti nezavisno tek ako ga Srbija prizna, a taj film se neće davati ni u vašim ni u našim bioskopima. Što se tiče EU, i ona će trajati sve dok ostalima ne dojadi tiranija sprege SAD-NEMAČKA.

milos banicevic

08.12.2020. 21:05

Svi Znamo Sta Zapadne Drzave Zeli Srbima I Tako Nikada Srbija nece Uci U Evropsku Uniju I Netreba Ako Ima svijesti A Kosovo Nedamo Bez Velikoga Obracuna Namasu Prijatelji Rusi I kinezi sa njima Moramo Uvijek ostati . ko Nece Da Slusa njihova Naredjenja Kao malo dijete Nema kud tamo Pozdrav

Mišo Peć

08.12.2020. 21:44

Kosovo Eliotu nije dotaklo srce već njegov džep od albanskih miliona koje su zaradili od prodaje organa koji su naživo vadjeni srpskim civilima,zaboravo je Eliot da pomene da Kosovo ima poznate tereoriste koji su zahvaljujući njemu i njemu sličnima koji su mu danas pravili društvo bili do skoro na rukovodećim mestima na Kosovu i Metohiji.Prijećeš ti Eliote krepat nego što će Srbija i metr Kosovskometohijske zemlje priznat kao nezavisno.

Nenad

08.12.2020. 23:35

Koliko doľahla treba da bi se neko ovako nisko spustio. Po bilo koju cenu Srbija neće priznati Kosovo i Metohiju i vratiće ga na Američki način u Ustavno pravni poredak Srbije.

baunti

09.12.2020. 00:47

Dva pitanja: 1. Zar ovo nije direktno miješanje u unutrašnje stvari jedne zemlje (poziv na rušenje Vučića, koji je, volili ga mi ili ne, ipak legitimni predsjednik Srbije), i 2. Otkad to američka administracija dozvoljava ili nedozvoljava koga će EU primiti u svoje redove? Inače, ne hvala. EU je prolazna, a Srbija nije. Ili, što bi rekao naš narod - putuj igumane!

JUGO

14.12.2020. 00:10

Daj boze daje tako da Srbija nikad ne ude stace tamo u EU..Pa ljudi moji da je tako dobo Sto bi Englezi izlazili aj neka mi neko kaze koje lud da napusti nesto sto je dobro,,To tije isto kao kad bi ti ja dao mesecnu platu od 2000 Evra ati napustis i ides gde je gor placeno..JA zivim u taki EU drzavu davam je znati kolko je ta drzava otisla nazad vi sigorno nebi pozelei da udete u EU.