U KOMITETU za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD danas je održano saslušanje na kome su učestvovali stručnjaci za Zapadni Balkan.

Komentari (7)

Dule NS

08.12.2020. 20:12

Ovoga se nas narod pribojavao da ce se vratiti AGRESORI na svoje pozicije ! I ponovo kao i ranije ubacivali klipove kukuruza u nasa kola dokle vise ?Drago mi je samo sto se slika sile promenila nisu vise najaci tu je Rusija i velika Kina!!!

Dmitar

08.12.2020. 20:32

Za lobiste Amera za Kosovo a posebno za Olbrajtovu samo bi rekao da su Srbi u drugom svetskom ratu spasavali mnoge pilote kao i nju i njenu porodicu,, neka nemisli da bi možda opet Srbi spasavali njihove pilote koji padnu na tlo Srbije a i njeno je pri kraju možda neće izdržati ovaj mandat onako narozana.

buki

08.12.2020. 21:23

@Dmitar - Da li ste sigurni da mi opet ne bi spašavali njihove pilote? Možda bi se posle poslednjeg bombardovanja, malo poigrali sa njima da ih uplašimo, ali mislim da im ni sada dlaka sa glave ne bi falila. Nismo mi ni divlje pleme, ni glavoseče, a njima na žalost samo takvi mogu da pariraju. Kad bi jednog pilota ispekli i pojeli, ne bi nikad više ni nadleteli Srbiju.

SERB

08.12.2020. 21:20

Читав свет на ивици, а овај прогерманско-атлански сегмент, о Србима. Опседнутост Хабсбурговаца величином духа и снагом српског народа, његовим етничким простором и положајем, славном историјом борбе за слободу - одједном је почела да извире и с оне стране Атлантика. Из тона учесника овог панела може се осетити велики страх и стрепња од српско-руско-кинеског зближавања. Свесни да је једини начин контроле тог савеза, блокада морског приступа Србима-православним. Зато су им важни Далмација, Црна Гора, Косово, Северна Македонија. Данашњу Србију они желе "закључану", и неприродно усмерену према Драчу, уместо према Бару, Котору, Дубровнику, Сплиту. Ко то каже, ко то каже "Србија је мала и српски народ је мали"?