"NOVOSTI" SAZNAJU: Uhapšen osumnjičeni za pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:05

KAKO "Novosti" saznaju, lice koje je osimnjičeno da je preko društvenih mreža pretilo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ubistvom, uhapšeno je.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен осумњичени за претње смрћу председнику Србије Александру Вучићу!

Foto: Tanjug

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.P. (1990) iz Paraćina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti  iz člana138. stav 3. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Osumnjičeni se tereti da je putem društvene mreže Fejsbuk, između ostalog, više puta direktno najavljivao i pozivao na ubistvo predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. (fotografija u prilogu). Brzom reakcijom pripadnika Bezbednosno-informativne Agencije i pripadnika MUP-a, lice je privedeno i njemu će uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem biti određeno zadržavanje od 48 sati.

Pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio je korisnik društvene mreže Fejsbuk koji se potpisuje kao Miloš Bpm Petrović.

Foto: Fejsbuk

- Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da reši znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaćoj sobi kad ugasiš svetlo. Vučiću, samo te posmatram, a ne znaš gde sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim kroz optički nišan stalno - napisao je ovaj korisnik iznad fotografije na kojoj su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Crne Gore Milo Đukanović i član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Foto: Fejsbuk

Nakon ovog statusa, nadovezao se novim u kome preti da će predsedniku Srbije "otići glava".

- Ovog našeg prati ekipa "Čistača" 24/7. Ekipa iz naroda, naši ljudi, samo se čeka adekvatan trenutak da se skine glava... Ljudi su profesionalci, a nas 1000 smo sakupili novac da platimo "Čistače" jer dosta nam je Vučka - glasio je novi status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (86)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)