VUČEVIĆ O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA: Znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga!

Novosti online

26. 10. 2020. u 09:48

NISU slučajni sve brutalniji napadi na našeg predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, u medijima tajkuna Đilasa i Šolaka, ocenio je potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога!

Foto N. Karlić

- Čim je najavio da država kreće u nemilosrdni obračun sa kriminalom, krenula je nova hajka na njega. Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli su da prave pokretne mete od članova njegove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko- dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Na tajkunskim televizijama kreira se opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Đinđića. I na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesije. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici! A tek što su se ti uplašili! Prestravljeni su zato sto znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga. Pa taj isti medijski magnat koji je „lovio sekunde RTS –a“, poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko – dilerima, i zato se plaši udara na mafiju. Ovakve kampanje napada da predsednika Vučića i njegovu porodicu samo su dokaz nemoći i primitivizma nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare. Izdržao je predsednik Vučić razne kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra. Izdržaće i ovu fašističku propagandu tajkunskih medija, ali neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici. Borba države protiv kriminala biće nemilosrdna, i niko neće moći da se igra sa državom i narodnim parama! - izričit je on.


(Grad Novi Sad)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisu slučajni sve brutalniji napadi na našeg predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, u medijima tajkuna Đilasa i Šolaka. Čim je najavio da država kreće u nemilosrdni obračun sa kriminalom, krenula je nova hajka na njega. Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli su da prave pokretne mete od članova njegove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko- dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Na tajkunskim televizijama kreira se opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Đinđića. I na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesije. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici! A tek što su se ti uplašili! Prestravljeni su zato sto znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga. Pa taj isti medijski magnat koji je „lovio sekunde RTS –a“, poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko – dilerima, i zato se plaši udara na mafiju. Ovakve kampanje napada da predsednika Vučića i njegovu porodicu samo su dokaz nemoći i primitivizma nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare. Izdržao je predsednik Vučić razne kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra. Izdržaće i ovu fašističku propagandu tajkunskih medija, ali neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici. Borba države protiv kriminala biće nemilosrdna, i niko neće moći da se igra sa državom i narodnim parama! #milosvucevic #potpredsednik #srpskanaprednastranka

A post shared by Miloš Vučević (@milosvucevic_gradonacelnik) on Oct 26, 2020 at 1:25am PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (66)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu