VUČEVIĆ O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA: Znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga!

Novosti online

26. 10. 2020. u 09:48

ВУЧЕВИЋ О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога!

Foto N. Karlić

NISU slučajni sve brutalniji napadi na našeg predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, u medijima tajkuna Đilasa i Šolaka, ocenio je potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Čim je najavio da država kreće u nemilosrdni obračun sa kriminalom, krenula je nova hajka na njega. Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli su da prave pokretne mete od članova njegove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko- dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Na tajkunskim televizijama kreira se opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Đinđića. I na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesije. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici! A tek što su se ti uplašili! Prestravljeni su zato sto znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga. Pa taj isti medijski magnat koji je „lovio sekunde RTS –a“, poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko – dilerima, i zato se plaši udara na mafiju. Ovakve kampanje napada da predsednika Vučića i njegovu porodicu samo su dokaz nemoći i primitivizma nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare. Izdržao je predsednik Vučić razne kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra. Izdržaće i ovu fašističku propagandu tajkunskih medija, ali neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici. Borba države protiv kriminala biće nemilosrdna, i niko neće moći da se igra sa državom i narodnim parama! - izričit je on.


(Grad Novi Sad)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisu slučajni sve brutalniji napadi na našeg predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, u medijima tajkuna Đilasa i Šolaka. Čim je najavio da država kreće u nemilosrdni obračun sa kriminalom, krenula je nova hajka na njega. Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli su da prave pokretne mete od članova njegove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko- dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Na tajkunskim televizijama kreira se opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Đinđića. I na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesije. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici! A tek što su se ti uplašili! Prestravljeni su zato sto znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga. Pa taj isti medijski magnat koji je „lovio sekunde RTS –a“, poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko – dilerima, i zato se plaši udara na mafiju. Ovakve kampanje napada da predsednika Vučića i njegovu porodicu samo su dokaz nemoći i primitivizma nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare. Izdržao je predsednik Vučić razne kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra. Izdržaće i ovu fašističku propagandu tajkunskih medija, ali neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici. Borba države protiv kriminala biće nemilosrdna, i niko neće moći da se igra sa državom i narodnim parama! #milosvucevic #potpredsednik #srpskanaprednastranka

A post shared by Miloš Vučević (@milosvucevic_gradonacelnik) on Oct 26, 2020 at 1:25am PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (66)

Veljko

26.10.2020. 10:25

Napadi na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu dokaz su da je mafija uznemirena i da je svesna da će borba za iskorenjivanje ovog zla biti nemilosrdna i dosledna.

Lovac

26.10.2020. 10:34

Ocigledne su odredjene reakcije nakon Vuciceve objave rata kriminalu, sigurno je da ce taj rat poremetiti dista tog, ali kriminal je velika kocnica funkcionisanja celokupnog sistema drzave i treba ga iskoreniti.

Dejo

26.10.2020. 11:13

Verujem daće predsednik dati sve od sebe da suzbije kriminal u našoj zemlji pružam mu punu podršku i smatram daje došao kraj mafijašima. Verujem u naše službe bezbednosti koje odlično rade svoj posao.

Miroslav

26.10.2020. 11:15

Najoštrije osuđujem napad na predsednika i njegovu porodicu. Službe moraju da zaštite predsednika i njegovu porodicu pre svega. Borba je zvanično i počela verujem daće itekako dati dobre rezultate stopa kriminala u našoj zemlji svedena je na minimum.

Mily

26.10.2020. 11:19

Mafija u Srbiji previse je uzela maha i pomislila da je iznad drzave, sto nikako ne bi smelo da se tolerise, jer je za svaku osudu! Pretnje predsedniku drzave svugde u svetu bile bi strogo procesuirane!

obradin

26.10.2020. 11:40

Medijski linc mora prestati. Ni u jednom zemlji tako ponasanje prema predsedniku ne bi smelo da bude, pa necemo dozvoliti ni kod nas. Samim tim sto je resio da stane na put kriminalu,krenuli su ti isti na njega.

Sonja

26.10.2020. 12:50

Situacija nije nimalo naivna, zahteva ozbiljnost! Predsednik je ovim dokazao hrabrost da se suprodstavi mafiji i veliku zelju da se bori za sigurnu zemlju!

Jana

26.10.2020. 12:53

Vučić neće imati milosti prema mafijašima, niko od njih neće biti pošteđen. Dobro je to što po prvi put državna vlast i institucije deluju ujedinjeno u ovoj borbi, nema nesuglasica.