PREDLOG potpredsednika Narodne stranke Zdravka Ponoša, da bi investicije Evropske unije od devet milijardi evra za Zapadni Balkan, čiji će deo dobiti i Srbija, trebalo usloviti napretkom u ključnim oblastima evropskih integracija, kao što su vladavina prava i ceo politički segment, jer "postoji opasnost da taj novac bude uludo potrošen", vlast vidi kao želju opozicije da se narod ne zaposli i da nema investicija.

Jovan

10.10.2020. 09:36

Srbija nije šaka pirinča da ga pozoba svaka vrana. Ucene nema jer Srbija to ne trpi i postigla je ozbiljnost na svetkom nivou. Jeremiću, mesto ti je u istoriji.

Mita

10.10.2020. 10:04

Opozicija na sve načine pokušava da oblati politiku predsednika Vučića. Nikad se u Srbiji nije više radilo i gradilo, sve je više investitora i novih radnih mesta.Podrška EU nam je od velikog značaja za dalji napredak!

Mihajilo

10.10.2020. 11:35

EU mora da ima bezuslovan stav prema narodu Srbije koji je izabrao svoju vlast. Ponoš izgleda ne zna šta je demokratija, morao bi da ga neko opomene i nauči tome.

Nikola Uzelac

10.10.2020. 12:32

Здравко Понош је познат као најнеспособнији Начелник Генералштаба у историји који је једино успео да размонтира оно што је требало да чува. На крилима ДС-а прошетао се кроз војску и прешао у политику. Ово што он сада ради је наставак слабљења Србије другим средствима.

Daliborka

11.10.2020. 07:44

Opozicija na veliku žalost naroda na sve načine pokušava da oblati politiku Aleksandra Vučić samo iz mržnje. Nikad se u Srbiji nije više radilo i gradilo, sve je više investitora i novih radnih mesta.Podrška EU nam je od velikog značaja za dalji napredak.

Željko

11.10.2020. 08:21

Opozicija bi najviše volela da narod i država propadnu, kao što su propadali za vreme njihove vlasti. Jer Đilasovcima i Jeremićevcima je dobro samo kad je svima nama loše.