VULIN UZVRAĆA RAMI: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, gde su Srbima vadili organe, da bira reči kada govori o zločinima

Novosti online

04. 10. 2020. u 17:21

ВУЛИН УЗВРАЋА РАМИ: Премијер земље у којој се налази Жута кућа, где су Србима вадили органе, да бира речи када говори о злочинима

Foto Tanjug

- PREMIJER zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK.

Ovo je izjavio ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”, gde se danas održava manifestacija “Kup Vojske Srbije”.

- Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ukoliko osudi teroriste iz tzv. OVK za ubistvo i silovanje dvanaestogodišnje devojčice u selu Klečka, od strane braće Mazreku, ubica iz redova tzv. OVK. Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u "velikoj Albaniji" i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju.

Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ako već jednom stvarno bude poželeo mir, a dotle, gadi mi se čovek koji pravi "veliku Albaniju", a govori o miru - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)