HVALIO MI JE GRUDI KADA SAM IMALA 14 GODINA: Ćerka senatora o nasrtajima Bajdena i njegovim nastranostima

D. VUJIČIĆ

16. 08. 2020. u 07:39

TEKST pod naslovom "Da li još neko ovo smatra ironičnim?" na portalu "Suverenist", dan nakon što je objavljeno da je Kamala Haris kao potpredsednik dobitna kombinacija Džoa Bajdena u trci za Belu kuću - potpalio je ionako predizborno užarene medije u SAD.

ХВАЛИО МИ ЈЕ ГРУДИ КАДА САМ ИМАЛА 14 ГОДИНА: Ћерка сенатора о насртајима Бајдена и његовим настраностима

Harisova i Bajden Foto AP

Autor teksta Simon Blek do detalja se bavio grehovima iz prošlosti kandidata demokrata, bacajući više svetla na navodne pedofilske ispade Džoa Bajdena tokom karijere. U stvari, Blek je samo "razrađivao" tvit sina aktuelnog predsednika, Donald Trampa Juniora iz maja ove godine, koji je uz slike kandidata Demokratske stranke kako ljubi decu sugerisao da će republikanci na Bajdena krenuti đonom.

Vrlo brzo Tramp Junior se distancionirao od najavljene afere Bajdenove pedofilije da bi se priča obnovila prošle nedelje. U međuvremenu su na "Jutjubu" osvanuli "sabrani" Bajdenovi seksualni ispadi u javnosti.

- Da li još neko smatra ironičnim da je u vreme pokreta #MeToo i "Blek lajvs meter" najbudnija politička stranka u "zemlji slobodnih" odlučila da za izbore kandiduje momka sa višestrukim optužbama za nedolično ponašanje? Zar nije nikom čudno da dama koja je zatvorila bezbroj crnaca (mnoge zbog zločina bez žrtava) bude kandidat demokrata za potpredsednika - pita "suverenista" i ređa:

Džo Bajden je pre nekoliko meseci optužen za seksualno zlostavljanje svoje bivši sekretarice Tare Rid 1993. i sažeto je odbacio optužbu žene sa kojom je radio 30 godina, iako je "Vašington postu" (pre nego je optužen) rekao da treba verovati ženama koje optužuju muškarce za seksualne napade.

Bajdena je zatim nekoliko drugih žena optužilo za neprimereno ponašanje, koje se graniči s apsurdnim - navodi portal, pominjući imena Lusi Flores, koja je rekla da je Bajden jednom prilikom, dok je bio potpredsednik - došao iza nje, stavio joj ruke na njena ramena i mirisao njenu kosu, a zatim je polako poljubio u potiljak.

 

 

Bajden obožava da dodiruje decu Foto Jutjub

Eva Muri tvrdi da je Bajden hvalio veličinu njenih grudi kada je imala samo 14 godina, 2008:

- Četrnaest? Vrlo ste obdareni za četrnaestogodišnjakinju - rekao je, navodno, Murijevoj.

Tu je i trinaestogodišnja ćerka senatora Kris Kunsa, kako se dodaje. Naime, na ceremoniji zakletve senatora Kunsa 2015. godine, Bajden je snimljen kako se približava njegovoj ćerki, nežno je hvata za ruku i usmerava usne prema njenoj glavi.

Kad se nagnuo da je poljubi u čelo, ona se pokušala izmaći i sve je izgledalo neprijatno... Čak je njena majka morala uljudno intervenisati.

U tekstu se navode i "jezivo ozbiljne" priče i o Kamali Haris.

- Zapisnici okružne tužiteljke Haris uključuju zatvorske osude za skoro 2.000 slučajeva posedovanja marihuane, što je u proseku gotovo 300 za svaku godinu rada potencijalne potpredsednice. Na osnovu podataka okružnog tužilaštva San Franciska, samo 1993. bilo je više zatvaranja zbog "trave".

PROPEVAO AGENT FBI

 

BIVŠI pravnik FBI Kevin Klajnsmit izjasniće se krivim za davanje lažne izjave u vezi sa svojom umešanosti u radnje agencije protiv Trampove kampanje tokom američkih izbora 2016. godine, prenosi AP. Ovaj pravnik namerava da se nagodi sa tužiocem Durhanom, koji vodi istragu protiv Obame, Bajdena i njihovih najbližih saveznika iz Bele kuće jer su, po ulaskom Trampa u Belu kuću 2016, počeli da mu smeštaju aferu "Rašngejts", koristeći agente FBI i CIA. Tužilac Durhan najavljuje da bi optužnica mogla biti podignuta do 5. septembra, 60 dana pre izbora, a Bajden bi se lako mogao naći na njoj.

Kao glavni tužilac u Kaliforniji, Harisova je odbacila zakon koji bi obavezao policajce da nose kamere na telu kako bi se na taj način dobavila svedočanstva o njihovom postupanju. Podržala je smrtnu kaznu i čak insistirala na tome da se crni osuđenik Kevin Kuper pogubi, iako je tvrdio da će DNK dokazi dokazati njegovu nevinost. Nije pogubljen samo zato jer je Harisova u međuvremenu odstupila sa mesta glavnog tužioca. Harisovoj se zamera i što je Vrhovni sud 2011. morao da interveniše u Kaliforniji kako bi je naterao da na slobodu pusti ljude iz preko sve mere pretrpanih zatvora. Čak 33.000 zatvorenika je tada pušteno da bi bio ostvaren minimalni standard u zatvorskim ustanovama.

Autor teksta podseća da je "Bajdenova crnačka majka Kamal Haris" odbijala da sudi policajcima zbog brutalnosti, o čemu je pisao i "Njujork tajms".

Odbila je, tvrdeći, kako piše njujorški dnevnik jer, "to nije njen posao".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!