KFOR nije zaustavio radove na izgradnji magistralnog puta u zaštićenoj zoni manastira na KiM.

Miki Zg

14.08.2020. 17:59

Ako Šiptare ne zaustavi u bezumlju Kfor ,Euleks ,Unesko ,država Srbija je dobila kineske dronove ,oni će učinkovito odraditi što navedeni neće !

politikant

15.08.2020. 01:40

@Miki Zg - na zalost Srbija ne sme da pisne a ne i jos da razmislja o vojnom resenju. a ti dronovi, proci ce vreme pre nego sto budu spremni za upotrebu.

Varto Marx

14.08.2020. 18:55

Srbine brani Srpsku svijetinu, Na stotine Srpskih svijetinja je sravnato da zemljom, dosta je tolerancije. Netreba se olanjati vise na nikoga vec, pod hitno zastititi to malo sto je ostalo.

Mapko

14.08.2020. 20:57

Sta ono rece Albanci nekada, da su sve manastiri i crkve na Kosmetu u stvari poreklom albanske ? A sada Albanci ne postuju sopstvenu kulturnu bastinu, cudi me da Albanci tako postupaju sa svojim crkvama i manastirima. Njihovo je sve to kao sto sam ja japanac.

Mišo Peć

14.08.2020. 21:08

Uvaženi profesore Koviću bezbroj puta sam čuo od naših vlasti da će medjunarodna zajednica biti garant mogućeg sporazuma sa Prištinom po pitanju očuvanja crkvene imovine na Kosovu i Metohiji.Oni veruju onima koji su izigrali Kumanovski sporazum,rezoluciju 1244 UN,Briselski sporazum i sve moguće dogovore,toliko su nas puta nasamarili da prosto nema broja,ali naši pregovarači uporno im veruju i rade i donose odluke od dvehiljadite godine pa sve do danas na štetu Srbije.

Prellee

15.08.2020. 11:43

Albanci uzimaju sve, cak i crkveno zemljiste.Malo im je sta su dobili, pa nastavljaju pljacku ne postujuci nikavu imovinu, zakone, moral...Oni koji im daju podrsku su gori od njih.Zapad je samo konstatovao da sa njima nista ne vrijedi, a nece da ih udare kao sto su Srbe udarili.Dokle ce ova nepravda da traje, sve dotle dok mi ne pokazemo svoju snagu, a neka mocna drzava ne stane iza nas.Nikako kao Milosevic, solo, bez podrske bilo koga.Prokleti bili oni koji ovo mirno gledaju i ovim lesinarima dopustaju da rade ovakve stvari.