PATRIJARH srpski Irinej izjavio je večeras da su se on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić saglasili da su razgovori Beograda i Prištine neizvesni i da je stanje na Kosovu i Metohiji veoma teško.

Lav

12.08.2020. 22:57

Crkva nema jasan stav i predlog za IZVODLJIVO resenje Kosovskog problema.Nije dovoljno samo reci Kosovo je nase,Kosovo je Srce Srbije ,u okupiranim okolnostima.

Orao

13.08.2020. 10:25

Niko ,baš niko ,ni političari ,analitičari,naučnici,filozofi niti Opozicija, Vučiću i Vladi ne daju realan savet mogućeg i praktičnog izvodljivog rešenja Kosovskog problema . Domaći izdajnici,licemeri,prodane duše koji su bili saučesnici okupiranog Kosova ,sada traže od Vučića da ne prizna Kosovo koje je u okupacionom statusu.. Crkva apsolutno nije jasna.Sve je kod njih okruglo pa na ćoše, ni gore ni dole, u stilu "Kako god naš predsednik odluči biće kriv ".

Mišo Peć

13.08.2020. 11:23

Najbitnije od svega je da Srbija nikad pod bilo kakvim okolnostima ni metar Kosmetske zemlje ne prizna za nezavisno Kosovo,to nam omogućava i rezolucija 1244 UN.Autonomija za albance da,nezavisnost i stolica u UN ne.

Orao

13.08.2020. 11:49

@Mišo Peć - Nije mudrost i pamet u tome reci sta treba,vec znati nacin kako i na koji nacin realizovati i ostvariti vase navode - u odnosu na okolnosti vladavine zapadnih sila koje su i uzrocnik sadasnjeg stanja na Kosovu.