Tokom ratnih dejstava u Bosni i Hercegovini i godinama nakon njihovog završetka, mediji i zvaničnici jednom su tvrdili da je poginulo 200.000 muslimana (što je u propagandne svrhe lansirala američka CIA), drugi put 250 hiljada pretežno Muslimana, a treći put "skoro 300.000", čega se mnogi na Zapadu, kao i muslimanski zvaničnici, mediji i "nezavisni naučnici", i dan-danas drže.

Ljubo

14.08.2020. 10:41

SECAM se kao juce, tadasnji premijer Italije, inace comunista, Massimo D'Alema izjavi kako su srpske snage na Kosovu "ubile 314 hiljada" albanaca! Da li zdrav razum moze tako nesto da izjavi? Takmicili su se ko ce vise da olize zadnjicu americkim zlocincima na celu sa Klintonovima.... Evropo, stidi se!!!

Sale

14.08.2020. 11:35

@Ljubo - Taman posla, da je bio pravi komunista nebi on stigao da bude premijer ni u najlepšim snovima. Prefarbani liberalac, kao i njegove gazde iz Vašingtona.

naranca

14.08.2020. 16:31

@Ljubo - Massimo D'Alema tada nije bio komunista nego clan Demokratske partije levice.....Svi su oni onda a i sada neke demorate...Demokratski fasisti.Demokratski nacisti.Demokratski nekrofili.Demokratski zlikovci. HDZ SDA ITD

naranca

15.08.2020. 13:28

@Ljubo - USA su samo bili izvrsioci a mozak su bili ''Evropljani''(znamo koji).Tada,kad su Rusi kolabirali , USA admirali i generali nisu hteli u penziju pa su sebi izmisljali'' biznis'' a ''Evropljani''su im davali ideje.

Angela

14.08.2020. 16:49

Sva ova izmisljanja protiv Srba imaju cilj da opravdaju Adolfa Hitlera, NDH i njegovu globalisticku mashinu. Srbi su krivi za WWI, WWII, (jer su oni prvi gerilci u Evropi protiv Hitlera), za rasturanje Jugoslavije, i ispasce da su oni uzrok genocidu Jevrejskog naroda - nisu trebali da se brane. Da opravdaju sebe za njihova mnogobrojna NEDELA, Srbi su krivi.

Petarleskovac

14.08.2020. 21:59

Fake news su od tada pocele,pa laznim vestima i danas mnogi pribegavaju da bi senzacionalizmom pridobili sto vise gledalaca,citalaca

naranca

14.08.2020. 22:38

@Petarleskovac - Nije zbog gledalaca nego da opravdaju,pred svojim javnim mnjenjem, zlocin koji su im narucili oni sto su se skoro ujedinili.Da neko uzleti iz LA sa bombarderom B2 (koji je pravljen za nuklearni rat) i da leti preko globusa, da ubija ljude u nekoj zemlji za koju nije cuo i koju jedva moze da nadje na karti sveta..............Za tako nesto treba velika laz.

sokuka

14.08.2020. 22:43

Dozvoljavam da sam neobavesten i postavim pitanje nasim vlastima i belosvetskom olusu da mi pokazu popis stanovnistva i da potkrijepe ovu tvrdnju i da se ne kriju iza laznih podataka i izbjegavaju da izvrse popis stanovnistva dvije decenije poslije zavrsetka rata

Oficir

15.08.2020. 11:29

Убијени адвокат Д. Огњановић био је најмлађи у тиму одбране предс.Милошевића. Поседовао је видео снимак о томе да је Педи Ешдаун, изасланик британс. премијера, илегално прешао тадашњу границу СРЈ непосредно пре бомбрадовања, преко Јуничких планина, и дошао у једно село на Косову, у албанску кућу у којој је, у примаћој соби, на шаторс. крилима, налазила гомила наоружања. Оружје вам није добро. Ја сам специјални изалсаник првог министра, тада Тонија Блера, и дошао сам овде да вам помогнем да убијате Србе"! Матреијални докази пред Х. Трибуналом су једноставно игнорисани... Миша Огњеновић је знао да је на мети Ми-6..

naranca

15.08.2020. 13:33

@Oficir - Ne znam nista o advokatu Misi ali MI-6 se ne spusta na tako nizak nivo.Pre bi rekao da je neka domaca mafijaska grupa umesana pa pokusavaju da skrenu pse tragace na MI-6.Pametni su nasi kriminalci.Cudo jedno!

Oficir

15.08.2020. 17:30

@naranca - "Наранца" Не знате ништа о адвокату Д. Огњеновићу али још мање знате о Ми-6. Показало се да је Миша био "висок ниво и за Ми-6". Тај снимак је сведочанство о учешћу страних служби о ономе шта је рађено пре, за време и после свих ових догађаја на Косову. У тренутку када је емитован, а с обзиром како је било тешко до њега доћи, састав судског већа и тужалачка страна је била комплет британска. По извођењу тог доказа, на затвореној седници, било је и тужно и јадно и са одређеним поносом посматрати њихова лица јер су били без текста. Ништа нису рекли, настао је мук...Слава Д. Огњеновићу !

naranca

15.08.2020. 13:25

Snimak je snimak tu MI-6 ne moze nista. Toni Lazov je vjeroval u bratstvo i jedinstvo sa Njjjemcima i zato je bogato nagradjen. Izgubio je na izborima i oteran iz kancelarije jer Engleski narod moze da prepozna pacova.Mozda no odmah ali malo posle sigurnoTakodje je izmisljao oruzije masovnog unistenja u Iraku i nahuskao na rat sa Irakom...Trenutno se krije od hapsenja protiv humanosti.U nekoj rupi.