Nisu Srbi dobili u Dejtonu ništa, oni su se izborili za Republiku Srpsku, a Srbija je bila uz njih, i kao međunarodno priznata država mogla je da preuzme ulogu garanta i čuvara Dejtonskog sporazuma - izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Komentari (7)

Dragan

10.08.2020. 08:56

@Erenik - I da zanemarimo datum proglašenja datumi dešavanja su bošnjakistancima najveći neprijatelji, zaboraviše dobre bošnje da su još u martu 92 sa dijelovima regularne ustaške vojske započeli svoj krvavi pir, od Broda preko Odžaka, Modriče, Šamca, Dervente pa sve do 11 kilometara sjeverno od Doboja su ubijali, silovali, pljačkali ,palili i zatvarali, a istočno i južno od Doboja su ih čekala brača, sva naknadna dešavanja su bila odgovor, odgovor da nikada više Srbe neće gaziti, i neće ...

Leka

10.08.2020. 15:59

@Erenik - Ma nemoj! Šta mi kažeš! BiH je država sva tri naroda i niko nikoga ne može da preglasa. Jednom je to Bošnjacima uspelo, ali više neće moći.

Mita Jovanov

09.08.2020. 20:57

Bojim se da će instistiranje na nepravdi prema Srbima i etiketiranje srba kao genocidnog naroda dovesti da mišljenja da će u nekim sledećim sukobima srbi znati da će kakogod postupe biti krivi svakako.... Što će značiti da će možda u tom slučaju tek početi zločinački da se ophode prema svima koji to i zaslužuju. Ne bih voleo da se to desi.

stari karlovcanin

10.08.2020. 15:22

Srpska vam je poklon Tuđmanovog doktora , jer nijje poneo dovoljno sredstva za razbu đivanje Amerikanci pouceni Milosevicevim odugovlacenjima i la6nim obecanjima zaklju cali su njih trojcu dok se ne dogovore Pr1vo je kao najstariji otpao Tudman a onda je Milosević navuko Izetbegovića na svoje