Politički lideri Albanaca sa juga Srbije zatražili su od vlasti u Prištini da im omogući lečenje od Kovida u zdravstvenim ustanovama na Kosovu jer se pribojavaju da neće dobiti adekvatan tretman u srpskim bolnicama, prvenstveno na jugu Srbija gde ne rade Albanci.

milos

29.07.2020. 12:07

zasto provokacija ? u Albaniji kod tirane ima jedna bolnica .preko drustvenih mreza cuo ,CUDA pravi !!! bolje da idu tamo gde je placebo efekat veci. Za sve je bolje. ici ce bolesni a ne ovi sto su zdravi.

456545

30.07.2020. 09:10

@Sasa - да нека иду,али и да оставе своје здравствено и социјалноосигурање,не да Србија плаћа њихово лечење.Сваког дана око милион долара Србија плаћа за "њихов кредит" што је дигнут за време СФРЈ

SZZS

29.07.2020. 13:02

Naravno! I gej paradu u Pristini ove godine organizujemo iz Bg....da testiramo medjunarodne snage na ocuvanje mira i bezbednosti skupova i gradjana na njima. A vi izvolite na lecenje u Pristinu..samo mi nije jasno sto ovi iz Pr dolaze u Bg na lečenje ako su im doktori strucniji...

Leka

29.07.2020. 14:31

Pa, to je kao ona njihova operetska predstava sa jednonacionalnim trovanjem i ostalim lažima. Neka idu gde hoće, to je sve deo propagandne igre ove družine iz Prištine, a ne bi bilo loše da tamo i ostanu kad im ništa u Srbiji ne valja. Tu su, izgleda, samo da rovare, kao što su radili i pod Brozom, i pod Milosevicem, i pod svima ostalima, ali, verujem, da sadašnju vlast neće moći da preveslaju izigravajući žrtve.

buki

24.08.2020. 23:54

То иду они здрави по директиви албанских терориста и тамо дају изјаве за стране и приштинске медије, а када су стварно болесни, без трунке срама иду право у Београд.